Sisustusarkkitehti / Kohina

Etsimme sinua,
motivoitunut
SISUSTUSARKKITEHTI
sisustussuunnittelijatiimiimme.

Tule suunnittelemaan kanssamme Helsingin raikkain ravintola, kehä III:n vetävin liiketila, Suomen toimivin toimisto, Euroopan tyylikkäin baaritiski tai maailman herkullisin sohva!

Mitä Kohinan tiimi tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle pääsyn monipuolisiin projekteihin ja monialaiseen ja positiiviseen tiimiin. Meille on tärkeää dynaaminen joukkuepeli, jossa jokaiselle annetaan roolia ja vastuuta. Toimistossamme on matala hierarkia ja rento kulttuuri. Kunnianhimoiselle suunnittelijalle tarjoamme mahdollisuuden ottaa koko potentiaalin käyttöösi ja pääset itse vaikuttamaan työhösi. Haluamme olla parhaita siinä mitä teemme. Meille suunnittelutyössä asiantuntijuus on kunnia-asia ja suunnittelemme kohteemme pieteetillä pienimmästä yksityiskohdasta lähtien riippumatta projektin koosta. Pidämme tärkeänä kustannustietoisuutta. Suunnittelua ohjaavia arvojamme ovat kestävyys ja vastuullisuus. Kohinan kädenjälkeä kuvaa, että panostamme detaljisuunnitteluun, vahvaan ja selkeään materiaalin tuntuun, aikaa kestäviin materiaaleihin ja ratkaisuihin sekä erikoiskiintokalusteisiin. Monialaisessa tiimissä on mukana graafinen suunnittelija ja työympäristökehittäjä. Joustava työaika, lounasetu ja terveyspalvelut kuuluvat pakettiin. 

Toimintaamme ohjaavat arvot, joita vaalimme:

Yhteistyö – oivallamme ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, parhaat ideat syntyvät harvoin yksin.

Vastuullisuus – luomme kestäviä tilaratkaisuita, kustannusraameja ja innovatiivisia ideoita unohtamatta.

Ilo – pyrimme aitouteen ja välittömyyteen, hymy saa olla arjessa läsnä.

Kehittyminen – pohdimme tulevaa, ideoimme uutta projekteissamme ja omassa toiminnassamme.

Tehtäviesi ytimeen kuuluu:

Mitä Kohinan tiimi odottaa sinulta?

Mikäli ylläoleva resonoi, kerrothan meille itsestäsi!

Sisustusarkkitehdiksi Kohinalle? Hae paikkaa lähettämällä hakemus, palkkatoive ja työnäytteet osoitteisiin ella@kohina.eu ja susanna@kohina.eu 

Hakuaika päättyy 7. elokuuta 2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo ennen määräajan päättymistä. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Toivomme että voisit aloittaa viimeistään 1.9.2022.

Jos jokin jää askarruttamaan, kysy lisää Ella Richardukselta sähköpostitse ella@kohina.eu tai puhelimitse 21.6, 22.6, 28.6 tai 29.6 klo 9-12 puh +358 40 124 5643

Projekteihimme voit tutustua täältä

Haemme myös kokeneempaa sisustusarkkitehtiä projektipäällikön tehtävään, lue lisää täältä!