Sisustusarkkitehti / Lekolar-Printel Oy

Innostamme lapsia, nuoria ja opettajia onnistumaan! Lekolar on Pohjoismaiden johtava koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjen toteuttaja. Autamme asiakkaitamme pedagogisella ymmärryksellä ja monialaisella osaamisella. Vastuullisuus ja kestävät valinnat ovat meille tärkeitä. Arvojemme ytimessä ovat ilo, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Kokenut sisustusarkkitehti uusien opetussuunnitelmien mukaisten oppimisympäristöjen suunnitteluun

SISUSTUSARKKITEHTI

Etsimme asiantuntevaan ja luovaan suunnittelutiimiimme uutta sisustusarkkitehtiä vakinaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Oletko kokenut alan ammattilainen ja kiinnostunut oppimisympäristöjen suunnittelusta? Nautitko erilaisten ihmisten tapaamisesta ja verkostojen rakentamisesta? Onko sinulla kenties jo osaamista uusien oppimisympäristöjen suunnittelusta?  Tervetuloa työskentelemään innostavien ja merkityksellisten projektien parissa! Organisaatiomme on oppimisympäristöjen suunnittelussa ja toteutuksessa markkinajohtaja Suomessa. Vastuullisuus ja pedagogiikka ovat suunnittelutyömme lähtökohtia.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden olla luomassa sisustussuunnitelmia asiakaskohteisiimme koulu- ja päiväkotimaailman oppimisympäristöihin. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja Lekolarin projektimyynnin ja pedagogisen asiantuntijan kanssa. Monialaisessa tiimissämme on hyvä henki ja tekemisen meininki ja pidämme huolta tasapainoisesta työajan ja vapaa-ajan suhteesta. Tiimimme työskentelee toimistoaikoina, hybridimallin mukaisesti joustavasti toimistollamme Haagassa ja etänä.

Tehtävä on meille merkittävä, sillä edustat organisaatiotamme sekä asiakkaille että sidosryhmille päin sekä vaikutat keskeisesti menestykseemme kalusteliiketoiminta-alueellamme. Katsomme eduksesi sijainnin pääkaupunkiseudulla ja kokemuksen julkisista hankinnoista.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli

Suomen yhtiössämme meitä työskentelee noin 50 henkilöä ja siihen mukaan sujahtaminen on vaivatonta. Yhteistyö pohjoismaisten sisarorganisaatioidemme kollegojen kanssa tarjoaa myös kansainvälistä näkökulmaa. Lue lisää Lekolarista kotisivuiltamme ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät mitä meillä tapahtuu!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si ja portfoliosi 18.9.2022 mennessä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antavat

Tervetuloa joukkoomme!

Hae paikkaa.