Sisustusarkkitehti liike- ja työtilojen suunnitteluun / Suunnittelemo

Suunnittelemo Oy on vuonna 2014 perustettu, pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella toimiva, kiinteistöjen kehityshankkeisiin, tilasuunnitteluun, arkkitehtuuriin ja sisustussuunnitteluun sekä konsepteihin erikoistunut yritys. Projektikantamme on laaja-alaista ja hankkeet vaihtelevia aina pienistä sisustus­suunnittelu­kohteista laajoihin uudisrakennus­hankkeisiin. Tiimissämme on hyvin monipuolista osaamista ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Henkilökuntamme sparraa mielellään toisiaan, mutta jokainen kykenee myös itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön. 
Liiketoiminnan ja projektikannan kasvaessa etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen sisustusarkkitehtia, jolla on laaja-alaista kokemusta ja joka on erityisesti liike- ja työtilojen suunnitteluun erikoistunut ammattilainen.

Etsimämme henkilö

Tehtävän sisältö

Sisustusarkkitehdin työnkuva Suunnittelemolla on hyvin monipuolinen ja pääset toteuttamaan niin itsenäisesti kuin tiimin kanssa erilaisia toimitila- ja kiinteistökehitysprojekteja. Tehtäviisi kuuluvat mm.

Hankkeemme painottuvat pääosin Pirkanmaan alueelle ja asiakkaamme koostuvat yrityksistä, jotka haluavat panostaa työympäristöjen kehittämiseen sekä etenkin niiden viihtyisyyteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme suunnittelupalvelun aina ensimmäisistä ideoista työmaa-aikaiseen toteutuksen hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle

Hakeminen

Mikäli kuvauksemme sopii juuri sinuun, toimitathan hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen heli@suunnittelemo.fi otsikolla “Sisustusarkkitehti hakemus”. Toivomme myös, että liität hakemukseesi CV:si, portfoliosi ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 20.12.2021. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välisenä aikana joko Heli 044 986 9164 tai Milla 044 976 9164 (ei viikolla 49).

Lisätietoa meistä ja yrityksestämme löydät osoitteesta suunnittelemo.fi sekä somekanavistamme InstagramFacebook ja Linkedin.

Odotamme innolla hakemustasi ja uutta huipputyyppiä tiimiimme!