Sisustusarkkitehti / Lukkaroinen Arkkitehdit

SISUSTUSARKKITEHTI, TULE LUKKAROINEN ARKKITEHDEILLE OSAKSI HUIPPUA TIIMIÄ!

Osaava ja monipuolinen 15 henkilön sisustustiimimme suunnittelee pääosin julkisten kohteiden tiloja. Suunnittelukohteitamme ovat mm. oppimisympäristöt, terveydenhuollon tilat, työympäristöt ja ravintolat. Meille on tärkeää, että tila ei ole pelkästään kaunis, vaan myös toimiva ja asiakkaan brändin mukainen. Varmistaaksemme asiakaslähtöisyyden, pidämme asiakkaan mukana koko suunnitteluprosessin ajan.

Työskentelytapamme on yhteistyöhön perustuva, ja ideoimme oman tiimimme lisäksi myös yhdessä toimistomme arkkitehtien kanssa löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Toimistoissamme työskentelee yhteensä lähes 80 arkkitehtia ja sisusarkkitehtia.

Jos olet koulutukseltasi sisustusarkkitehti, sinulla on kokemusta julkisten tilojen suunnittelusta ja käytät sujuvasti joko ArchiCAD- tai Revit -ohjelmaa, saatat olla hakemamme henkilö. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta projektien vetämisestä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Etsimme joko Oulun tai Helsingin toimistollemme lisävahvistusta mukavaan työyhteisöön, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Anna Ervasti-Gussander, p. 050 598 5917. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@lukkaroinen.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.