Sisustusarkkitehti / Ramboll Finland Oy

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita ja haemme nyt joukkoomme sisustusarkkitehtia, jolla on kiinnostusta monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Oletko sinä uusi sisustusarkkitehtimme?

Tervetuloa osaajiemme joukkoon

Uutena sisustusarkkitehtina olet osa yli 100 hengen maankäytön, kaavoituksen ja arkkitehtuurin parissa työskentelevää asiantuntijaa. Suunnittelemme monipuolisesti asuntokohteita, liike- ja toimisto- ja oppimisympäristöjä sekä teollisuutta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Voit työskennellä Espoossa tai Tampereella toimipisteellämme.

Työnantajana tuemme työntekijöitämme työn, perheen ja yksityiselämän yhteensovittamisessa. Meillä on mahdollisuus etätöihin useissa työtehtävissä. Uskomme, että erilaisuus tuo rikkautta työyhteisöön ja että jokaisen Rambollaisen tulee voida olla oma itsensä työssä. Olemme tutkitusti yksi Suomen suosituimmista työnantajista alallamme. Lue lisää millaista meillä on olla töissä.

Etene kohti tavoitteitasi 

Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esimiehesi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Meillä on tarjota sopivan haastavia projekteja niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneille osaajille.

Tule osaksi Kiinteistöt ja rakentamisen -osaajien joukkoa

Rambollin yli 5000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.02.2023.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mari Järvenpää, suunnittelupäällikkö sisark SIO, puh 045 1417007

Hae paikkaa.