Sisustusarkkitehti / SISU Interior

Sisu Interior on sisustusarkkitehtitoimisto Oulusta. Olemme erikoistuneet yritysten tilasuunnitteluun, työympäristöihin sekä tilamuutosprojekteihin. Palvelemme asiakkaita kattavasti koko suomessa. Tällä hetkellä meillä on työn alla mm. toimistoja ja palvelutiloja. Me sisulaiset olemme kokeneita ammattilaisia ja aidosti työstämme nauttivia sisustusalan asiantuntijoita. Supervoimiamme ovat asiantuntijuus, sisukkuus ja suunnittelun ilo. Sisulaisuus on ammattitaitoa, joka on höystetty vahvalla palveluasenteella. Se on ratkaisukeskeisyyttä, idearikkautta ja positiivista asennetta.

Sisun suunnittelutiimi etsii uutta Sisulaista Oulussa. Tarjoamme osa-aikaisen sijaisuuden alkaen tammikuussa 2022. Työn kesto on vähintään kuusi kuukautta ja on mahdollisuus jatkaa työssä.

Etsimme sisustusarkkitehtia, joka osaa yhdistää huolellisuuden tehokkuuteen, ymmärtää brändi-lähtöisen tilasuunnittelun ja omaa hyvät kommunikaatiotaidot niin asiakassuhteissa kuin tiimityössä. Suunnittelijana pääset osallistumaan niin paikallisten yritysten tilasuunnitteluun kuin valtakunnallisten asiakkaiden tilaprojekteihin. Päätehtäviä ovat tilasuunnitelmien laatiminen ja toteutussuunnittelu, tilaviestintä suunnittelu, dokumenttien ja työpiirustusten tuottaminen. Päivittäisinä työkaluina meillä on käytössä 3D-mallinnusohjelma visualisointiin ja 2D piirtämiseen, Google Workspace ja Adobe Illustrator. 

Onnistut työssä seuraavilla taidoilla:

Tarjoamme:

Meille on tärkeää, että yksilö ja tiimi onnistuu. Se vaatii aktiivista kommunikointia ja ratkaisukeskeisyyttä työyhteisössä ja asiakassuhteissa. Luovuus ja oivaltavat ideat antavat edellytykset ratkaista asiakkaamme yksilölliset tarpeet. Luovuuden lisäksi meille on tärkeää palvelualtis asenne ja asiakkaan kuunteleminen. Uskomme, että nämä ovat onnistuneen asiakaskokemuksen avain.

Tule Sisulaiseksi tiimimme!

Lähetä hakemus, portfolio ja CV osoitteeseen sisu@sisuinterior.fi 10.12.2021 mennessä. 

Lisätietoja:

Laura Korento

laura@sisuinterior.fi 

+35850 3480 777