Sisustussuunnittelija / ALTEN Finland

Haemme nyt Turun toimipisteelle SISUSTUSSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

ALTENilla pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja rentoa suunnittelutiimiä. Työskentelypaikkasi voi sijaita joko ALTENin toimistolla Turussa, asiakkaan tiloissa, tai joustavasti etänä. Sisustussuunnittelijan tehtävät kattavat muunmuassa erilaisten alueiden ja kokonaisuuksien suunnittelun konseptivaiheesta aina valmistukseen asti. Roolissa pääset keskittymään oman osaamisesi ja mielenkiitosi mukaisiin tehtäviin.

Hakijalta toivomme:

Katsomme eduksi mikäli hakijalta löytyy aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Roolissa menestyvällä henkilöllä tulee olla myös vahvat yhteistyötaidot, sillä työskentely tapahtuu tiiviisti yhdessä muiden suunnittelijoiden ja osastojen kanssa. Toivomme tekijöiltämme myös sujuvia suomen ja englanninkielen taitoja.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä osaavien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista mm. laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 14.08.2023. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Eemeli Kontto puh +358 40 152 4291.