Sisustusvastaava / Kastelli Group

Me kastellilaiset olemme sitä mieltä, että inspiroiva ja turvallinen työpaikka on jokaisen oikeus. Kastelli on Suomen arvostetuin ja ostetuin talomerkki, ja tahdomme olla alan ykkönen myös työpaikkana.

Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1994. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka kokemus ja aito intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme joka päivä. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia – tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme!

Haemme joukkoomme

SISUSTUSVASTAAVAA asemapaikkana Vantaan Tammisto

Haemme sisustustiimiimme Vantaalle sisustussuunnittelijaa auttamaan ja palvelemaan kasvavaa asiakasmääräämme uusien muuttovalmiiden kotien materiaali- ja sisustusvalinnoissa. Työskentelet osana Kastellin sisustustiimiä ja pääset suunnittelemaan ja ylläpitämään sisustusmateriaalivalikoimamme houkuttavuutta ja toimivuutta

Oletko asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä hyvät vuorovaikutustaidot hallitseva sisustuksen ammattilainen ja tiimipelaaja? Ohjaatko asiakasprojektisi suunnitellussa aikataulussa maaliin ja pidät projektit hallinnassasi? Aiempi kokemus vastaavasta työstä ja materiaalienhallintaohjelmien käyttämisestä on eduksesi. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tutustu lähemmin Kastelliin täällä www.kastelli.fi

Tarjoamme sinulle:

Miksi meille:

Meillä kastellilaisilla on pitkä, yli 30 000 rakennetun omakotitalon kokemus alalta ja vakavaraisen perheyrityksen vahva tuki taustallamme. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi. Isossa Kastelli-perheessämme on hyvä yhteishenki ja tarmokas tekemisen meininki.

Kiinnostuitko ?

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia markkinajohtajan tiimissä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen myyntipäällikkö Atte Kämäräiselle, atte.kämäräinen@kastelli.fi. Atelta saat lisätietoja tehtävästä joko sähköpostitse tai p. 050 463 8060.

Hae paikkaa.