Software Designer (ERP) / Wisetime Oy

Software Designer (ERP), kokoaikainen, Wisetime Oy, Oulu

Oletko jo kokenut sovelluskehittäjä tai omaatko jo vähintään hyvät pohjataidot ohjelmointiin liittyen opintojesi parista? Löytyykö sinulta lisäksi kova motivaatio ja halu kehittyä koodaamisessa sekä työskennellä ERP-järjestelmän parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä Wisetimelle!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Wisetimelle sovelluskehittäjää Ouluun. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Wisetimelle.

Mistä tässä roolissa on kyse?
Sovelluskehittäjän tehtävässä Wisetimella sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään opinnoista tai muualta hankittua osaamistasi ohjelmointiin liittyen. Voit olla jo kokenut konkari, vielä opintojasi suorittava tai juuri valmistunut henkilö, jolla on pohjaosaamista backend-ohjelmoinnista sekä visuaalisesta sovelluskehittämisestä. Wisetimella sinut perehdytetään huolellisesti, minkä lisäksi sinulle opetetaan heillä tarvittavat teknologiat. Pääset osallistumaan jo varhaisessa vaiheessa asiakasprojekteihin, ja vastuusi lisääntyy jatkuvasti uutta oppiessasi. Tärkeintä on into ja halu kehittyä sovelluskehittäjänä. Projektit, joihin pääset osallistumaan, koskevat Wisetimen kehittämää ERP-järjestelmää, jonka frontend -toteutuksessa ohjelmointikielenä on Delphi ja backend on rakennettu Oraclen tietokannan ympärille. Sovelluskehittäjänä arkesi sisältää sekä frontend- ja backend -koodausta, mutta kehittymisesi ja kasvusi mukaan urapolkuasi voidaan muokata omien vahvuuksiesi ympärille. 

Asiakasyritys
Motherson on kansainvälinen konserni, joka palvelee useita eri teollisuuden aloja monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla. Motherson on yksi 25:sta suurimmasta ajoneuvoteollisuuden toimittajasta maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tehtaita 41:ssä eri maassa ja 168 000 työntekijää. Konsernimme keskiössä ovat ihmiset toimintaympäristömme on aidosti maailmanlaajuinen ja kulttuuriamme vie eteenpäin monimuotoisuus. Wisetime Oy (PKC Groupin tytäryhtiö), osa Motherson Groupia, on toiminnanohjausjärjestelmien asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa. Ainutlaatuista toiminnanohjausjärjestelmäämme käytetään globaalisti useilla eri aloilla, kuten elektroniikka- ja johdinsarjateollisuudessa, kone- ja mekaniikka-alalla sekä ympäristöteknologian parissa. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän perustan urapolkujensa rakentamiseen. Jos haluat tehdä työtä, jolla on merkitys tule mukaan tiimiimme.

Tutustu Wisetime Oy:n kotisivuihin: Wisetime (motherson.com)

Pääasialliset tehtävät
– Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen
– Asiakkaan teknisten ongelmien ratkominen
– Työn mukana oppiminen ja uusien asioiden omaksuminen

Odotamme sinulta
– Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. tradenomi/insinööri)
– Pohjaosaamista backend-ohjelmoinnista (Oracle PL/SQL, SQL)
– Kokemusta visuaalisesta sovelluskehittämisestä katsotaan eduksi (frontend)
– Asiakaslähtöistä, itseohjautuvaa ja oppimishaluista työskentelyotetta
– Ratkaisukeskeistä ja kehityssuuntautunutta ajattelutapaa
– Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
– Mahdollisuuden mielenkiintoiseen uraan, jossa pääset muotoilemaan urapolkusi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan
– Tilaisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin
– Työpaikan, jossa kehittää osaamistasi osaavan tiimin tukemana
– Kannustavan työyhteisön, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
– Mahdollisuuden joustavaan hybridityömalliin perehdytysjakson jälkeen
– Viihtyisät toimitilat Oulun keskustassa
– Hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla ja pysäköintimahdollisuus autolla saapuville

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.3.2023 mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen (suvi-anna.salonen@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

WWW-osoite https://www.clevry.com/fi/
Yhteystiedot Suvi-Anna SalonenRecruitment managersuvi-anna.salonen@clevry.com+358404875157
Työpaikan osoite 23 Saaristonkatu, 90100 OULU
Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy 12.03.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty 28.02.2023
Ilmoitusnumero 11861098

Hae paikkaa.