Strateginen projektipäällikkö / Berry Creative

Berry Creative on palkittu brändi- ja designtoimisto, joka ratkaisee asiakkaittensa toiminnan vaikeita haasteita rakastavalla ja erottuvalla luovalla suunnittelulla.

Liiketoiminnan kasvun vuoksi rekrytoimme uuden alan ammattilaisen strategiseksi projektipäälliköksi

STRATEGINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävänäsi on:

Saat:

Edellytämme:

Eduksesi on:

Voit menestyä tässä tehtävässä, kun:

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ole hyvä ja tee hakemuksesi viimeistään 30.5.2022 mennessä.

Ota huomioon, että paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

JÄTÄ HAKEMUS  Voit myös jättää yhteydenottopyynnön niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  Lisätietoja antaa: Timo Katajamaa, p. 0400 232 781 ja timo.katajamaa (at) solidea.fi

Berry Creative Oy

Berry Creative on luova toimisto, joka ratkaisee asiakkaittensa toiminnan vaikeita haasteita rakastavalla ja erottuvalla luovalla suunnittelulla.

Asiakkaamme ovat tyypillisesti keskisuurten organisaatioiden tai hankkeiden johtajia.

Heitä yhdistää se, että haluavat tarkemmin jäsentää mitä hyötyä luovalla työllä voidaan hakea ja saada, ymmärtää ja palvella paremmin sidosryhmiään kaikissa kanavissa, erottua luovan työn laadulla, ja tehdä sujuvaa, innostavaa ja heille räätälöityä yhteistyötä tarvittaessa pitkäänkin.

Berry Creativella on voimakkaan metodinen työtapa, jolla varmistetaan onnistuminen:

1. Ymmärrämme, mitä hyötyä tai vaikutusta asiakas tavoittelee

2. Ymmärrämme, mitä asiakkaan eri kohderyhmät tavoittelevat

3. Palvelemme asiakastamme ja kohderyhmiä tekemällä kansainvälisesti palkittua luovaa suunnittelua

4. Varmistamme onnistumisen ottamalla kohderyhmä mukaan suunnitteluun

5. Tähtäämme innostavaan ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Lopputuloksina toimitamme asiakkaan tarpeesta riippuen joko mutkattomasti suorittavaa tai strategisesti syvää brändityötä, konsepteja sekä viestintää eri kanaviin.

Berry Creative on kanvainvälisesti palkittu luovan työnsä laadusta. Berry Creativen asiakkaat ovat valinneet sen Vuoden 2021 sekä 2022 brändi- ja designtoimistoiksi.

Sense-making

Asiakkaitamme yhdistää usein se, että he ovat muutostilanteessa. Vanha malli ei toimi, uusi ei ole vielä syntynyt, ja ilmassa on paljon risteäviä toiveita. Autamme asiakkaitamme hahmottamaan, missä he ovat, minne on parasta suunnata, keiden pitää heitä rakastaa, ja miten voimme auttaa heitä onnistumaan. Jotkut kutsuvat sitä strategiaksi, me kutsumme sitä kirkkaudeksi. Kirkkaus on kaunista.

Place-making

Brändinrakennuksen ja julkaisujen lisäksi osaamme erityisesti tehdä paikoista arvokkaita niiden tuleville käyttäjille. Selvitämme ja kirkastamme, mistä alueen haluttavuus syntyy, teemme alueen visuaalisen ilmeen ja viestinnän, ja ennen kaikkea nostamme alueen kokemusta yhteisöllisyyden, taiteen ja visuaalisuuden keinoin. Jotkut kutsuvat sitä aluebrändäykseksi, me kutsumme sitä erityisyyden rakentamiseksi. Erityisyys on kilpailuetua.

Love-making

Kaikkea tekemistämme ohjaa hyvä tahto paitsi asiakasta myös loppukäyttäjää, ympäristöä ja yhteiskuntaa, kohtaan. Se tarkoittaa, että nöyrrymme kuuntelemaan kaikkien osallisten todellisuudet, tarpeet ja halut ennen luovan työn aloittamista. Jotkut kutsuvat sitä käyttäjäymmärrykseksi tai design-menetelmiksi, me kutsumme sitä kohtaamiseksi. Kohtaaminen on ihmisyyttä.

Palkka

€ 3 500–6 000 €/kk