Summer Trainee / Industrial Designer / Valtra

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Valtran teollinen muotoilu on palkituinta alallaan.

Meillä Valtran tehtaalla Suolahdessa tehdään maailman parasta traktorikokemusta – tule osaksi menestystarinaa! 

Etsimme Suolahteen teollisen muotoilun & käyttäjäkokemuksen jaokseen, 
Summer Trainee, INDUSTRIAL DESIGNER 
määräaikaiseen tehtävään elokuun 2022 loppuun asti (tarkempi työsuhteen alkaminen ja päättyminen tarvittaessa sovittavissa erikseen).

Tässä roolissa pääset toimimaan aidosti kansainvälisessä ympäristössä, palkintoja saavuttaneiden, korkean teknologian tuotteiden talossa. Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta – haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna entistäkin tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät.

SINUN TEHTÄVÄSI 
Tulet meille avustamaan tuotteiden suunnittelussa ja konseptoinnissa teollisen muotoilun ja käyttäjäkokemuksen jaokseen. Tehtäväsi liittyvät niin täysin uusien tulevaisuuden tuotteiden konseptisuunnitteluun, kuten myös olemassa olevien sarjatuotteiden ylläpitoon. Jaoksen muiden jäsenten lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös koko tuotekehityksen ja tuotehallinnan organisaatioiden kanssa.

SINUN OSAAMISESI 
Arvomme ovat joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus. Etsimme tiimiimme sinua, joka allekirjoittaa kanssamme nämä arvot. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Työkalupakkiisi kuuluu teollisen muotoilun välineet aina käsin piirtämisestä 3d-mallinnukseen ja Adoben työkalut Photoshopista Illustratoriin. Jos omaat kokemusta myös Creosta, Keyshotista tai Adobe XD:stä, niin nämä luetaan ehdottomasti myös eduksi. Omaat hyvät viestintätaidot ja Can Do -asenteen ja tarvittaessa kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

TARJOAMME SINULLE 
Tarjoamme sinulle työn kannattavassa ja kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, osana rentoa, ammattitaitoista ja moninkertaisesti palkittua tiimiä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Olemme tulevaisuuteen katsovien, osaavien ja motivoituneiden ihmisten arvostettu työpaikka. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa. 

KIINNOSTUITKO? 
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten ja portfolioiden käsittelyn jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2022. 
Lisätietoa tehtävästä antaa Teollisen muotoilun & Käyttäjäkokemuksen päällikkö Kimmo Wihinen puh. 040 8226434.