Suunnittelija / Kela

Haemme Kelan henkilöstöpalveluihin rekrytoinnin suunnittelijaa. Työskentelemme monipaikkaisesti ja teemme joustavasti etätöitä. Rekrytoinnin parissa työskentelee neljä alan ammattilaista. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä tai muulla erikseen sovittavalla paikkakunnalla. 

Tuotamme ison organisaation keskitetyn rekrytointipalvelun, jossa tuemme esihenkilöitämme rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Tehtävässä pääset kehittämään palveluja, prosesseja ja niitä tukevia tietojärjestelmiä. Rekrytointiprosessiamme tukee tällä hetkellä SAP SuccesFactors -rekrytointijärjestelmä. 

Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö rekrytoinnin palveluntuottajien kanssa sekä osallistuminen hankintoihin ja kilpailutuksiin. Kehitämme Kelan työnantajakuvaa yhteistyössä Kelan viestinnän kanssa, joten rekrytointiviestintä kuuluu myös tehtäväalueeseen. Pääset hyödyntämään asiantuntemustasi erilaisissa rekrytointiin, työnantajakuvaan ja hakijakokemukseen liittyvissä kehittämisen hankkeissa. 

Kelassa on meneillään kehittämishanke, jossa uudistetaan HR-palveluja ja tietojärjestelmiä. Olet mukana tässä uudistustyössä, jossa kehitämme toimintaamme yhä asiakaslähtöisemmäksi. 

Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä: 

– Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
– Sinulla on kokemusta rekrytoinnin monipuolisista tehtävistä.
– Pystyt itsenäiseen työskentelyyn omalla vastuualueellasi.
– Sinulla on halua kehittyä muuttuvassa toimintaympäristössä.
– Palveluasenteellasi varmistat, että henkilöstömme ja esihenkilömme saavat sinulta ammattitaitoista tukea.
– Toimintaotteeltasi olet aktiivinen, innovatiivinen ja eteenpäin katsova. 
– Olet positiivinen joukkuepelaajaa, joka pystyy toimimaan prosessin mukaisesti erinomaisella palveluasenteella joustavana ja rakentavana työyhteisön jäsenenä – myös paineen alla. 
– Osaat priorisoida työtehtäviäsi ja itsesi jatkuva kehittäminen on sinulle luontevaa. 

Sinulle on eduksi, jos sinulla on palvelumuotoilu- tai lean-osaamista ja olet ollut mukana kehittämisprojektissa, jossa jompaa kumpaa menetelmää on käytetty. 

Me tarjoamme sinulle 

– innostavan ja monipuolisen työn vaativissa asiantuntijatehtävissä
– mahdollisuuden kehittyä ja uudistaa toimintatapoja
– kattavan perehdytyksen 
– motivoituneen ja osaavan työporukan
– joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. 

Tehtävän palkka on alkaen 3709 e/kk. Voit myös esittää palkkatoiveesi. 

Kela teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen. 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 27.11.2022. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnin asiantuntija Päivi Bruce, puh. 040 487 6530 tai paivi.bruce@kela.fi ja ryhmäpäällikkö Elisa Mäkinen puh. 040 1876987, ke 16.11.2022 klo 9-10, pe 18.11.2022 klo 9-10, ti 22.11.2022 klo 10-11 tai elisa.makinen@kela.fi 

Hae paikkaa.