Suunnittelija / Metsola Lifestyle 

Haluatko olla mukana tekemässä yhtä Suomen tunnetuimmista lastenvaatebrändeistä? Onko intohimosi kestävien ja kauniiden lastenvaatteiden suunnittelu? Metsola Lifestyle Oy etsii nyt huikeaan tiiminsä

SUUNNITTELIJAA

TYÖTEHTÄVIISI KUULUU:

SOVIT PARHAITEN TARJOAMAAMME TYÖHÖN, KUN:

TARJOAMME SINULLE:

Monipuolisen työn tunnetun lastenvaatemerkin parissa, jonka haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista, sekä vakavaraisen ja voimakkaasti kehittyvän SGN-konsernin hyvät työsuhde-edut. Työkaluiksi saat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät.

Pääkonttorimme sekä keskusvarastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa hyvien yhteyksien varrella. Metsolalla on myös toimipiste Kempeleessä.

Sinä huippu tyyppi! ❤ Kerro meille, miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö työskentelemään Metsolan iloisessa, reippaassa ja motivoituneessa työyhteisössä. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.3.22 mennessä. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsolassa Riina Pulkkinen: puh +358 45 893 1315 riina.pulkkinen@metsola.fi: 9.3. klo 14-16, 11.3. klo 9-11, 15.3. klo 9-11 ja 17.3. klo 13-15.

Metsola Lifestyle Oy on vuonna 2007 perustettu ​suomalainen vaatemerkki, joka on tunnettu luonnonmateriaaleista valmistetuista kestävistä ja kauniista lastenvaatteista. Metsola siirtyi osaksi kotimaista perheyritystä, SGN-konsernia, vuonna 2021.

SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan kansainvälisistä tunnetuista merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat kodin ja vapaa-ajan tuotteet, lastenvaatteet, urheilu, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 105 milj. € ja sen palveluksessa on 126 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

www.metsola.fi

www.sgn.fi