Suunnittelija / Varma

Meillä olet parhaimmillasi omana itsenäsi! 

Innostutko tietojärjestelmien kehittämisestä? Meillä pääset työskentelemään aiheen parissa modernissa työkulttuurissa. 

Vakuutuspalveluissa huolehdimme siitä, että TyEL- ja YEL-asiakkaiden vakuutustiedot ja -maksut ovat ajan tasalla ja oikein. Kehitämme näihin tietoihin vaikuttavia liiketoimintaprosesseja ja tietojärjestelmiä yhdessä muiden toimintojen kanssa sekä olemme aktiivisesti mukana työeläkealan yhteisissä kehittämishankkeissa. Osaston tehtäviin kuuluu myös vakuuttamisen juridinen neuvonta, ulkomaan vakuuttamisen asiat sekä perintä.

Haemme nyt suunnittelijaa vakuutusjärjestelmien kehitystiimiin. Tiimissä kehitetään vakuutuksen hoidon järjestelmiä, joilla hoidetaan työnantaja- sekä yrittäjäasiakkaiden vakuutusasioita, ylläpidetään tietoja tulevia eläkkeitä varten sekä laskutetaan vakuutusmaksut. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä järjestelmiä käyttävien varmalaisten, it-kehittäjien, lakiasiantuntijoiden sekä digitaalisen palvelukehityksen kanssa.

Tehtävänäsi on tunnistaa liiketoiminnallisia tarpeita erityisesti vakuutuksen hoidon alueella ja kuvata näistä liiketoiminnan vaatimuksia järjestelmäkehityksen pohjaksi. Teet yhteistyötä järjestelmien tuoteomistajien kanssa kehitystöiden vaikuttavuuden arvioinnissa. Osallistut kehitystöiden määrittelyyn yhdessä kehitystiimin asiantuntijoiden kanssa ja tuet testausta esimerkiksi testauksen suunnittelussa sekä kirjaamalla testauksen pohjaksi hyväksymiskriteereitä. Toimit liiketoiminnan edustajana vakuutuksen hoidon prosessien kehittämisessä. Järjestelmien tuotantokäytössä tuet käyttäjiä sekä huolehdit tietojen ajantasaisuudesta ja eheydestä yli järjestelmärajojen. 

Kehittämistyötä tehdään asiantuntijatiimeissä ja yhteistyö, toisten auttaminen sekä hyvä yhteishenki ovatkin meille tärkeitä asioita. 

Työssä onnistumista tukee aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä luonteva tapa kommunikoida erilaisten sidosryhmien kuten liiketoimintajohdon, järjestelmien käyttäjien ja it-henkilöiden kanssa. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, selvittää riippuvuuksia sekä priorisoida niin omaa työtä kuin eri kehittämistöitä. Ei ole myöskään haittaa, jos sinulla on hyvä analyyttinen päättelykyky, ongelma ratkaisu taidot sekä osaat toimia itseohjautuvasti ryhmän jäsenenä.

Löytyykö sinulta näitä osaamisia ja taitoja

Tunnelmia meidän tiimistä 

”Meidän tiimissä tehdään työtä tosissaan, mutta ei totisena ja aina toisiamme tukien. Parasta on vaihtelevat työtehtävät ja huippukollegat! Odotamme innolla, että tuot tiimiimme lisää kehittämisosaamista.”

Kiinnostaisiko työ yhdenvertaisessa ja kannustavassa työyhteisössä? 

Meille on tärkeää, että jokainen varmalainen voi tehdä työtä omana itsenään ja kokea arvostusta ja intoa tekemästään työstä. Varmassa pääset mukaan ketteryysmatkalle kokeilemaan uusia työn tekemisen tapoja. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti toimintaamme – ilolla ja intohimolla! Tarjolla on mutkaton ilmapiiri ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Vastuullisuus on merkittävä osa strategiaamme, joka näkyy arjessamme konkreettisina tekoina – tuemme varmalaisia monin tavoin pysymään mukana työelämän muutoksessa mm. varmalaisten osaamisesta, hyvinvoinnista ja yhdenvertaisuudesta huolehtimalla.

Lue lisää Varmasta työnantajana ja tutustu meihin katsomalla video ”Varmalaiset on värikäs joukko persoonallisia työeläkealan ammattilaisia”, jonka inspiraationa on toiminut ihka oikea varmalainen. Edistämme myös aktiivisesti työelämän monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Työtä tehdään toimistollamme Salmisaaressa ja etänä – meillä on käytössä toimivat tavat toistemme kohtaamiseen niin digitaalisesti kuin kasvotustenkin. Etä- ja lähityöskentely on tiimikohtaista, mutta toivomme osittaista läsnäoloa toimistollamme, joten täysin etänä työskentely ei meillä ole mahdollista. Toimitilamme Salmisaaressa ovat esteettömät

Tutustutaanko lisää – kerro kuka olet ja hae meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Elsinen (+358 50 311 2057) 4.5.2023 klo 9-11 ja 8.5.2023 kello 9-10.

Hae mukaan parhaaseen porukkaamme ja kerro, mikä saa sinut kukoistamaan täyttämällä hakulomake viimeistään 14.5.2023

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Tässä rekrytoinnissa hyödynnetään anonyymia rekrytointia

Anonyymissä rekrytoinnissa saapuneita hakemuksia käsitellään ilman hakijoiden tunnistetietoja siihen prosessin vaiheeseen saakka, kun olemme tehneet päätöksen, ketkä kutsutaan haastatteluun.

Hakijana voit täyttää hakulomakkeelle normaalisti perustiedot, koska järjestelmä anonymisoi nämä tiedot (esim. nimi ja sähköposti). Ikää, syntymäaikaa tai äidinkieltä emme kysy hakulomakkeella. Huomioithan, että hakulomakkeen avoimissa kentissä kannattaa välttää yksilöivien tietojen kirjaamista (esim. ikä, sukupuoli). Hakulomakkeella kysytään kysymyksiä, jotka auttavat tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Mikäli lisäät CV:n, poistathan siitä yksilöivät tietosi (nimi, ikä, sukupuoli).

Anonyymia rekrytointia kehitetään Varmassa. Otamme mielellään vastaan palautetta, kysymyksiä tai kehitysideoita, jotka voit lähettää meille osoitteeseen hr@varma.fi

Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Olemme edelläkävijä asiakkaidemme työkykyjohtamisen kumppanina. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Meitä varmalaisia on noin 550. Teemme yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelemme yli 300 000 eläkeläistä. Innostava työkulttuuri, varmalaisten osaamisen kehittäminen ja työkyvystä huolehtiminen sekä yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Hae paikkaa.