Teollinen muotoilija / Planmeca

Planmeca työpaikkailmoitus

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

TEOLLISTA MUOTOILIJAA (INDUSTRIAL DESIGNER)

Meillä Planmecalla pääset kehittämään maailman edistyksellisimpiä lääke- ja hammaslääketieteen laitteita, aina ensimmäisestä luonnoksesta lopullisiksi kaupallisiksi menestystuotteiksi. Tuotteidemme tunnusmerkkinä on tarkkaan harkittu ja erottuva muotoilu, josta olemme saaneet lukuisia palkintoja. Muotoilua ohjaavat niin potilaan kuin hoitohenkilökunnan ergonomia ja turvallisuus, infektioiden torjuntaa unohtamatta. Lisäksi haluamme, että tuotteemme miellyttävät silmää – myös ylihuomenna.

Planmecan hammashoitokoneet, röntgenlaitteet ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä asiakkaiden toiveiden mukaisesti viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen.

Mitä tehtävä sisältää
Olet kokenut teollisen muotoilun ammattilainen. Vastaat tehtävässäsi osaltasi tuotesuunnittelusta ja -muotoilusta. Visioit, konseptoit, luonnostelet, mallinnat, ohjeistat ja valvot kättesi tuotoksen kasvamista viimeistellyksi tuotteeksi, jossa materiaalivalinnat, grafiikat ja väritykset ovat tarkoin harkittuja. Ulkonäöstä vastaamisen lisäksi olet osana suunnitteluryhmää ratkomassa myös mm. tuotteen toiminnallisuuteen, käytettävyyteen ja valmistettavuuteen liittyviä haasteita. Ideoiden havainnollistamisen taidot kuten käsin piirtäminen, mallin rakentaminen tai rendaaminen ovat tässä hyödyksi. 3D-mallintaminen on merkittävä osa työtäsi.

Tuotemuotoilun lisäksi seuraat alan tutkimuksen ja teknologian kehitystä ja olet mukana innovoimassa sekä kehittämässä uusia konsepteja koko yritysryhmän portfolion tarpeisiin.

Mitä odotamme sinulta
– Soveltuvaa muotoilukoulutusta
– Vahvaa visuaalista silmää ja tehokkaita visualisointitaitoja
– Luovaa ongelmanratkaisukykyä
– Kokemusta 3D-mallintamisesta
– Valmistustekniikoiden tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme lisäksi aikaisempaa kokemusta lääketieteellisten laitteiden suunnittelusta.

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme kiinnostavia projekteja, kattavan perehdytyksen, tarvitsemasi työkalut, ammattimaisen protopajan sekä osaavat ja innostuneet työkaverit. Tuemme työhyvinvointiasi mm. liikuntaedulla, omalla kuntosalilla ja kattavalla sairauskuluvakuutuksella. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä ja vakavaraisessa korkean teknologian vientiyrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Herttoniemessä. Planmecalla saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi uusinta teknologiaa käyttävien laitteiden ja haasteellisten tehtävien parissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa muotoilupäällikkö Kari Malmén (p. 020 779 5516, kari.malmen (a) planmeca.com).

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, CV sekä portfolio muotoilutöistäsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.