Tiimipäällikkö / WSP

WSP on 700 asiantuntijan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, jonka inspiraatiolähteenä ovat haasteet ja luova, rajoja rikkova ajattelu.  

Etsimme Design Studioomme kaupunkimuotoilun tiimipäällikköä

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ kaupunkimuotoilun ja kaupunkien palvelumuotoilun kehittäjänä ja suunnittelijana? Haluatko kehittyä tiimipäällikkönä osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota?

Sinun tehtäväsi WSP:llä

Tiimipäällikkönä toimit lähiesihenkilönä kahdeksan muotoilun, palvelumuotoilun ja graafisen suunnittelun asiantuntijalle. Saat menestyvän tiimin, jonka toimintaa pääset kehittämään entisestään. Tehtäväsi on luoda innostavaa tiimikulttuuria ja tukea henkilöstöä yhteisten laadullisten ja tuloksellisten tavoitteiden saavuttamisessa. 

Toimit läheisessä yhteistyössä yksikönpäällikön ja tiimiläistesi kanssa yksikön johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Osallistut aktiivisesti tarjous- ja projektitoimintaan projektipäällikkönä ja erityisasiantuntijana. Olet avainhenkilö siinä, miten yrityksemme Future Ready -tavoite ja asiakaspalvelu toteutuvat töissämme. Aktiivinen verkostotyö on osa arkeasi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:  

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa  

Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina ja mikä parasta – työn, johon on mukava tulla! Hae mukaan tiimiimme! 

WSP Design Studio

Olemme 15 hengen muotoiluyksikkö, johon kuuluu monialaisia kaupunkimuotoilun ja valaistuksen ammattilaisia. Toteutamme projekteja aina konseptoinnista rakennussuunnitteluun ja brändin visuaalisen ilmeen luomiseen enimmäkseen julkisen ulkotilan, mutta myös jonkin verran kaupallisten tilojen projekteissa. Käyttäjien tarpeet ovat innovaatioidemme perusta. Emme tyydy vain parantamaan olemassa olevaa, vaan tutkimme alati mahdollisuuksia löytää uusia rohkeita ja innovatiivisia ratkaisuja. Toimintatapaamme kuuluu vuorovaikutteinen työskentely yhdessä eri sidosryhmien ja loppukäyttäjien kanssa. Merkityksellisyys ja kehityksen kärjessä oleminen on meille tärkeää. Tavoitteenamme on aina tuoda lisäarvoa loppuasiakkaille. Toimimme vastuullisesti, suunnitellen laadukkaasti ja kestävästi. Helpotamme ja sujuvoitamme asiakkaittemme arkea ja luomme hyvinvointia ympärillemme. Katso linkistä WSP Design Studion portfolio!

Hae mukaan tiimiin!

Jätä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä, yksiköstämme tai WSP:llä työskentelystä antaa yksikönpäällikkö Pia Salmi p. 0407206571, pia.salmi@wsp.com 

Rekrytoinnin aikataulu: 

Haastattelut aloitamme heti hakuajan jälkeen ja teemme päätöksen rekrytoinnista helmikuun loppuun mennessä. Työsuhde alkaa heti tämän jälkeen siten, kun aloitus on valitulle henkilölle mahdollista. 

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytointiasiantuntijaamme Karoliina Berggreniin sähköpostilla karoliina.berggren@wsp.com

Hae paikkaa.