Toiminnanjohtaja / Finnish Design Info ry

Määräaikainen, osa-aikainen toiminnanjohtaja Finnish Design Infoon

Haemme toiminnanjohtajaa elokuussa 2022 perustettuun Finnish Design Infoon, eli muotoilun tiedotuskeskukseen. Finnish Design Info edistää suomalaisen muotoilun näkyvyyttä ja vaikuttavuutta kotimaassa ja kansainvälisesti. 

Vuonna 2023 muotoilun tiedotuskeskus toimii opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämis- ja hankerahoituksella, ja vuoden aikana on tarkoituksena luoda tiedotuskeskuksen rakenteet. Vastaat yhdistyksen hallinnon ja rakenteiden luomisesta, budjetista ja verkostosta. Edistät toiminnan vakiinnuttamiseen tarvittavaa rahoituspohjaa julkisista ja yksityisistä kanavista sekä pidät yllä yhteyksiä opetus- ja kulttuuriministeriöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen perustajaorganisaatioiden kanssa. Toimit projektipäällikön esihenkilönä ja hallituksen kokousten sihteerinä. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana rakentamassa suomalaisen muotoilun tarinaa Suomessa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta vahvaa hallinnollista ja viestinnällistä osaamista. Sinulla on muotoilukentän ymmärrystä ja alan verkostoja etenkin Suomessa. Tunnet suomalaisen muotoilun historiaa ja nykypäivää. Olet motivoitunut avaamaan tietä uudelle toimijalle. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (kolme päivää viikossa). Työ alkaa helmikuussa 2023 ja jatkuu 31.12.2023 saakka. Tiedotuskeskuksen toiminta pyritään vakinaistamaan.

Finnish Design Info ry:n perustajajäseniä ovat Design Forum Finland, Designmuseo, Grafia ja Ornamo. Toiminnanjohtaja on työsuhteessa suoraan Finnish Design Infoon ja raportoi yhdistyksen hallitukselle.

Palkkaus: 3.700 €/ kk. 

Haastattelut järjestetään viikolla 7 etäyhteyden kautta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 10.2.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen piia.lehtinen@designmuseum.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jukka Savolainen, puh. 050 307 0455
Finnish Design Info ry:n hallituksen puheenjohtaja, Designmuseon museonjohtaja
Maanantaina 6.2.2023 klo 13–15 ja torstaina 9.2.2023 klo 9–11.

Katri Soramäki, puh. 050 344 6747
Finnish Design Info ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, Grafian toiminnanjohtaja  
Perjantaina 3.2.2023 klo 10–12 ja keskiviikkona 8.2.2023 klo 13–15.