Trainee, Visual Design / Deloitte Digital

Haluatko muuttaa maailmaa paremmaksi – tehdä siitä mielenkiintoisemman, kauniimman ja toimivamman? Etsimme nyt Visual Design Traineeta Deloitte Digitalin CustomerStrategy &Applied Design -tiimiin kehittymään visuaalisen suunnittelun asiantuntijaksi.

Traineenaolet tärkeä osa tiimiämme ja pääsetkehittämään eri toimialojen johtavien organisaatioiden palveluita, brändiä ja digitaalisia ratkaisuja. Pääset esimerkiksi muotoilemaan brändikokemuksia osana palvelukehitysprojekteja, kääntämään asiakaskokemuksia visuaaliselle kielelle tai UI-muotoon sekä kiteyttämään tutkimuslöydöksiä ymmärrettäviksi infografiikoiksi. Työskentelet monialaisissa projektitiimeissä, yhdessä esimerkiksi strategian, data-analytiikan ja HR-kehittämisen huippuosaajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi kokenutta suunnittelijoiden, muotoilijoiden ja digistrategien joukkoamme, ja päästä hyödyntämään taitojasi asiakkaidemme kiinnostavien ja vaihtelevien haasteiden parissa.

Trainee-jaksosi aikana sinulla, kuten kaikilladeloittelaisilla, on omacoach, joka tukee sinua kehittymisessäsi.Trainee-jaksosikestää 4 kuukautta jaalkaaelokuussa 2022.EtsimmeensijaisestiTraineeta, joka on kiinnostunut työskentelemään kokoaikaisesti jamahdollisestijatkamaanDeloittellamyösTrainee-jaksonsa päätyttyä.

SinustakoDeloitteTrainee?

Haluaisitko päästä työskentelemäändigitaaliseenmurroksenja parempien, aidosti merkityksellisten palveluiden suunnittelun parissa? Oletko halukas tekemään poikkitieteellistä tiimityötä monialaisissa tiimeissä, mutta nautit myös itsenäisestä työskentelystä?Ymmärrätkö visuaalisen muotoilun voiman ja viimeisteltyjen yksityiskohtien merkityksen isolle kuvalle? Siinä tapauksessa sopisit joukkoomme hyvin! Uskomme, että menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos sinulla on lisäksi: 

Kaupallinen ajattelu sekä ymmärrys digitalisaatiosta ja uusien teknologioiden mahdollisuuksista on eduksesi. Lisäksi arvostamme kiinnostusta laajempaa muotoilun ymmärtämistä kohtaan, esimerkiksi palvelumuotoiluun ja käyttökokemusmuotoiluun (UX).

Suhtaudumme tiimissämme intohimoisestidigitalisaatioonja parempien, aidosti merkityksellisten palveluiden suunnitteluun ja toivomme tätä myös sinulta. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistamme ja lupaamme sinullekin mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti sekä selkeän urapolun toiveitasi kuunnellen. Olemme vahvasti muotoiluajatteluun nojaava ja nopeasti kasvava tiimi ja toimimme uniikilla tavalla osanaDeloittenliikkeenjohdon konsultointia – liittymällä meihin pääset myös osaksi ja vaikuttamaan kehitystarinaamme.

Haluatko kuulla meistä lisää? Ilmoittaudu mukaan 19.1.2022 järjestettävään Deloitten Trainee-webinaariin, jossa kerromme lisää Deloittesta ja Trainee-paikoistamme. Pidä myös silmällä Instagram-tiliämme @deloittefinland, jossa aiemmat Traineemme kertovat Trainee-jaksoistaan viikolla 3!

Hae meille Traineeksi!

Milloin: Hakuaika päättyy maanantaina 31.1.2022
Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri tästä Trainee-paikasta.
Haastattelut: 1.vaiheessa lähetämme valituille hakijoille sähköpostitse kutsun nauhoittamaan lyhyet vastaukset videohaastattelukysymyksiin. 2.vaiheessa tapaamme valitut hakijat haastattelun merkeissä. Haastattelut pidetään alustavan aikataulun mukaan viikoilla 6-7.

Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta taiDeloittesta työnantajana,voit olla yhteydessä Satu Anttoseen. Hänet tavoitat parhaiten maanantaina 17.1. klo 15.00-16.00 ja torstaina 27.1. klo 11.00-12.00 numerosta +358407345654.
Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit laittaa rekrytointitiimille: rekry@deloitte.fi. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.

What impact will you make?
DeloitteDigital on osa maailman suurinta ja johtavaa asiantuntijapalveluorganisaatiotaDeloittea. Yhdistämme luovan ja ihmislähtöisen ajattelun sekä digitaalisuudenDeloittenvahvaan liiketoiminnan kehittämisen osaamiseen. Kasvavaan joukkoomme kuuluu yli 300 asiantuntijaa pohjoismaissa ja yli 20 000 asiantuntijaa globaalisti.DeloitteDigitalin verkostoon kuuluvat myös muun muassa palkittu bränditoimisto ACNE ja digitoimistoMobiento.

Tutustu tarkemmin meihin ja verkostoomme:
https://www.deloittedigital.com
http://www.acne.se
https://mobiento.com

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @DeloitteFinland sekä LinkedInissä @Deloitte, ja tutustu kokemuksiin Trainee-jaksoistamme: www.deloitte.com/fi/deloittetrainee.

Odotamme innolla hakemustasi!