Tulospalvelusuunnittelija / Yle

Oletko kiinnostunut urheilusta, grafiikasta ja ohjelmoinnista? Sytytkö live-urheilutapahtumien tunnelmasta? Nautitko organisoinnista ja yhteistyöstä, ja pysyvätkö langat käsissäsi tiukoissakin paikoissa? 

Nyt haemme kahta itseohjautuvaa tulospalvelusuunnittelijaa Yle Urheilu ja tapahtumat -yksikköön vahvistamaan tiimiämme!

Miksi meille?

Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikössä tuotamme suomalaisille yhdistäviä hetkiä ja ylivertaisia elämyksiä, niin suurten kisojen (mm. olympialaiset, hiihto, jalkapallo, yleisurheilu) kuin merkityksellisten kohtaamisten ja tapahtumien (mm. Linnan juhlat, Nenäpäivä, UMK) muodossa. 
Meillä Yle Tulospalvelutiimissä jokainen kollegamme on viihtynyt jo yli 20 vuotta. Tiimimme koostuu siis alansa ehdottomista huippuammattilaista. Tuemme ja autamme toisiamme, kaveria ei jätetä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä erilaisiin tuotantoihin eduskuntavaalien tulospalvelusta lastenohjelmiin aina Olympiakisoihin saakka. Katsojia voi olla maailmanlaajuisesti jopa useita miljardeja yhdellä kertaa! 

Käyttöösi saat parhaat työvälineet sekä resurssit työskentelyysi. Lisäksi Ylen tarjoamat edut ovat vertaansa vailla, kattavasta työterveyshuollosta hammashoitoon ja polkupyöräetuuksiin. 

Mitä on luvassa?

Tehtävässä työskentelet tulospalvelusuunnittelijana ja vastaat grafiikan suunnittelusta ja ohjauksesta eri tuotannoissamme, mm. urheilulähetyksissä, lastenohjelmissa, gameshow’ssa ja vaaleissa. Käytämme grafiikan suunnitteluun ja ohjaukseen VizRT-arkkitehtuuria, ja käyttöliittymien ohjelmoinnissa käytämme VisualStudioa (.NET).

Työskentely-ympäristösi on erittäin monipuolinen ja siihen sisältyy paljon matkustamista. Toisinaan löydät itsesi jalkapallo-ottelusta Olympiastadionilta, mutta voit päätyä myös Australiaan. Suunnittelutyötä voit tehdä etänä haluamastasi paikasta, kunhan verkkoyhteydet pelaavat. Pasilassa tai Tohlopissa on kuitenkin pysyvä tukikohtasi.

Tuotantopäivät voivat venyä pitkäksikin, mutta ennakkosuunnittelun ajankäytön voit määrittää itse sinulle annetuissa raameissa. Työskentelet tilanteen mukaan joko itsenäisesti tai yhdessä tuotantoryhmän kanssa. 

Työaikamuotosi on kokonaispalkkaus niin, että säännöllinen vuorokautinen työaika on enintään 10 tuntia ja säännöllinen viikottainen työaika on enintään 40 tuntia. Kuitenkin tuotannoissa ja matkatöissä työpäivät ja -viikot saattavat olla pidempiä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Mitä odotamme sinulta?

Jotta menestyt tehtävässä, sinun tulee oppia ja hallita Viz Artist -grafiikkaohjelma ja ymmärtää VizRT-arkkitehtuuria. Sinulle on jo kertynyt ohjelmointikokemusta, me käytämme ohjelmointiin VisualStudiota (.NET). Työkalupakkiisi kuuluu myös Adoben työkaluja.

Sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä videotekniikasta ja kokemusta suorista lähetyksistä. Mahtavaa, jos sinulla on kokemusta myös 3D-grafiikasta ja mallintamisesta. Eduksi katsomme myös HTML/CSS/JavaScript -osaamisen.

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että muiden kanssa. Hallitset hermosi nopeissa ja yllättävissäkin tilanteissa, suorissa lähetyksissä kun voi tapahtua melkein mitä tahansa. Osaat suunnitella työtäsi ja saat pidettyä langat käsissäsi tiukoissakin paikoissa. Kollegana olet luotettava ja mukava työkaveri. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinun ei tarvitse olla ekspertti kaikessa, mutta asenne ja halu oppia tulee olla kohdallaan. Me autamme ja perehdytämme tehtävään, kunhan perusasiat ovat jo hallussasi.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä, laita hakupaperi tulemaan! Liitä oheisen hakemukseen mukaan CV:si ja hakukirjeesi. Työyhteisön monimuotoisuus on meille tärkeää, ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo ennen haun päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Tulospalvelun tiiminvetäjä Mikko Kalliolta, mikko.kallio@yle.fi tai puhelimitse 0400849951, soittoajat 9.5. klo 10-12 ja 10.5. klo 10-12 ja

Tulospalvelusuunnittelija Petri Lampiselta, petri.lampinen@yle.fi tai puhelimitse 0500599987, soittoajat 12.5. klo 10-12 ja 17.5. klo 10-12.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen 

Me Ylessä teemme työtä suurella sydämellä kaikille suomalaisille! 

Ainutlaatuinen tehtävämme on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Tätä työtä teemme vastuullisesti, luotettavasti ja ihmistä arvostaen. Tavoitteenamme on olla media-alan uudistaja ja edelläkävijä. 

Olemme maan suurin mediatalo ja monien mahdollisuuksien työyhteisö. Meillä työskentelee eri alojen parhaita ammattilaisia 32 paikkakunnalla Tammisaaresta Inariin. Lisäksi joukkoomme kuuluu kirjeenvaihtajia ja avustajia ympäri maailmaa.

Ihmiset ovat tekemisemme ydin – olemme kehittyvä ja innostunut työyhteisö, jota yhdistää työn merkityksellisyys, yhdessä tekemisen meininki, jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen. Yhdessä saamme aikaan enemmän ja parempaa.

Voisitko olla seuraava uusi yleläinen? Tutustu meihin tästä 

Hae paikkaa.