Tuotekehittäjä / Valimo industrial Design Oy

Mikä Valimo ID?

Olemme lahtelainen, kasvava tuotekehitystoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme tuotekehityspalveluita aina konseptista lopputuotteeseen asti, yhteistyössä asiakasyrityksen tuotekehitysyksikön kanssa. Tehtävämme on kokonaisuuden ymmärtäminen aina tuotannosta loppukäyttäjään, jonka pohjalta tuotamme uusia ideoita, monipuolisia konsepteja ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. 

Toimintamme kulmakiviä ovat innovatiivinen lähestymistapa sekä aktiivinen protoilu ja testaus koko tuotekehitysprosessin ajan. Monipuolisesti varusteltua protopajaa onkin meillä enemmän kuin perinteistä toimistoa, jossa saamme testattua nopeasti erilaisia ideoita ja jalostettua niitä eteenpäin.

Meillä on rento, muotoilijoista ja medianomeista koostuva työyhteisö. Valoisa toimistomme muine tiloineen sijaitsee Upotalossa Askonalueella. Meillä on täällä jo hyvin porukkaa, mutta hyvin tänne vielä kymmenes mahtuu täydentämään meitä omilla taidoillaan.

Haetaan tositarkoituksella:

…henkilöä joka on elementissään yllämainitussa ympäristössä. Odotamme uudelta työkaveriltamme rentoa, mutta innokasta asennetta omaan tekemiseen.

Tykkäät haastaa itseäsi ja välillä vähän muitakin, siinä samalla kehittyvät niin tuotteet kuin ihmisetkin. Tiimipelaajana tulet hyvin toimeen muiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja osaat organisoida omat tehtäväsi. Osaat myös kommunikoida ja raportoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Katseletko ympäristöäsi avoimin silmin ja havaitset siellä aina jotain kehitettävää? Et tyydy valmiisiin ratkaisuihin jos näet niissä parannettavaa ja ajatus kulkee sen kuuluisan laatikon ulkopuolella? Toivottavasti vastasit kyllä, sillä juuri sitä sinulta odotamme. Tehtäväsi on imeä tietoa ympäristöstä ja tuottaa asiakkaillemme sen pohjalta uusia ideoita ja alkupään konsepteja nopeasti ja eri tavoin;

Piirtäen:

Ei tarvitse olla da Vinci, kunhan alkupään ideat syntyvät nopeasti luonnostellen ja pystyt esittämään idean itsellesi ja muille.

Mallintaen:

Pystyt tuottamaan nopeasti 3D-materiaalia, jolla jalostat ideoita ja konsepteja pidemmälle. Pystyt tuottamaan myös kohtuullisen tason kuvamateriaalia suoraan mallinnusohjelmasta.

Eduiksi katsotaan Fusion360 /  Rhinoceros / Blender / Solidworks-osaaminen

Fyysisin prototyypein:

Unelmatilanteessa olet myös mekaanisesti orientoitunut ja peukalo on oikealla paikalla – meillä pääset käyttämään myös oikeita työkaluja tietokoneen ja 3D-printterien lisäksi.

Hallitset mallinrakentamisen, tarvittaessa siististi, mutta myös Quick&Dirty-tyylillä, jotta ideaan pääsee nopeasti käsiksi.

Toivomme sinulta viiden vuoden kokemusta tuotekehityssektorilta. Voit olla insinööri, muotoilija tai jotakin muuta, pääasia että sovit porukkaan ja tehtävänkuvaukseen.

Kuulostaako sinulta? Jos näin, niin meillä on taatusti mielenkiintoista tehtävää tarjolla asiakkaidemme kautta. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhteisissä tiloissamme. Silloin kommunikaatio sujuu ja yhteisö tiivistyy, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Haemme tehtävään täysipäiväisestä tekijää ja hyvät tyypit vakinaistetaan mieluusti.

Kysyttävää? Ota yhteyttä tai laita hakemus! =CV, portfolio ja palkkatoive + muuta materiaalia mitä näet eduksi hakemisessa. 

Verkkosivustomme referenssit päivittyvät piakkoin.

Palkka

Palkka: Neuvoteltavissa Etuja: Hammashoitoetu, työterveyshoito, työkykyvakuutus töissä ja vapaa-ajalla, virkistyspäiviä, vuosibonarit + muita ajan mittaan kehittyviä etuja

Hae paikkaa.