Tuotesuunnittelija / Nesco

Haemme asiakkaallemme Nesco Oy:lle Orimattilaan tuotesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Nesco Oy on vuonna 1981 perustettu maamme johtava sadevesi- ja kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Yritys palvelee alan ammattilaisia laidasta laitaan. Asiakaskuntaan kuuluu peltisepänliikkeet, kattoturva- ja sadevesituotteita asentavat yritykset sekä katemateriaaleja valmistavat yritykset. Tuotantolaitokset sijaitsevat Orimattilassa ja tuotteiden kotimaisuusaste on erittäin korkea. Nesco Oy on osa Vesivek –konsernia.

Tuotesuunnittelijan tehtävä on osa teknistä tukiorganisaatiota. Vastuullasi on kehittää ja suunnitella pääsääntöisesti ohutlevystä valmistettavia sadevesi- ja kattoturvatuotteita. Vastaat projektien toteutuksesta suunnittelusta tuotantoon. Tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakasräätälöityjä erikoistuotteita. Osa projekteista vaatii hyvin pitkäjänteistä kehitystyötä, kun taas osa on hyvin lyhytkestoisia projekteja. Teet tehtävässä itsenäisiä päätöksiä, määrität käytettävät materiaalit sekä vastaat tuotteen tuotettavuudesta ja asennettavuudesta. Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä, myynnin, asennustiimin ja tuotannon kanssa.

Käy katsomassa Nescon esittelyvideo, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.

Toivomme Sinulta

Tarjoamme Sinulle

Tehtävä sijaitsee Nescon Orimattilan tehtailla.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävään siis heti! Valittu henkilö työllistyy suoraan Nescolle. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 0504399785 arkisin klo 9-15.