Tuotesuunnittelija / Suomen korttipiste Oy

Suomen Korttipiste Oy on kortti-, paperi- ja lahjatuotemarkkinalla toimiva yhtiö, jonka brändejä ovat Karto ja Paletti.  Olemme osa Lehtipiste-konsernia, johon kuuluvat irtonumeromarkkinoilla toimiva emoyhtiömme Lehtipiste Oy ja aikataulukriittisiin kuljetuspalveluihin erikoistunut Pakettipiste sekä sisaryhtiömme Putinki Oy.   Meitä Lehtipiste-konserniin kuuluvia on kaiken kaikkeaan noin kaksisataa ja toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Vantaan Koivuvaarassa ja Helsingin Hämeentiellä.

Haemme sinua tunteiden välittämisestä innostuva

TUOTESUUNNITTELIJA

Tehtävänäsi on Karto ja Paletti brändien tuotteisiin liittyvä visuaalisen suunnittelun työ. Olet osa kuuden henkilön tuotesuunnittelijatiimiä, joka tuottaa tuotehallinnan ja muiden liiketoiminnan sisäisten asiakkaiden toimeksiantojen mukaiset ratkaisut, kuten tuotteet eri tuoteryhmiin (kortti-, paketointi-, pakkaus-, koti ja kattaus -, paperi- ja lahjatavaratuotteet), esitykset tuotekokonaisuuksista ja -konsepteista sekä tuotteiden myyntiin ja myymälöiden esille laittoon liittyvät suunnitelmat ja materiaalit. Tiimi toimii ketterien suunnittelu- ja kehitysmenetelmien pohjalta ja työtä tukevat tiimin lähiohjaaja ja suunnittelutyön johtaja. Suunnittelutyössä käytössäsi ovat nykyaikaiset visuaalisen suunnittelun ohjelmistot ja järjestelmät.

Olet liiketoimintalähtöinen visuaalisen suunnittelun ammattilainen, jolla on jo kokemusta joiltakin seuraavilta visuaalisen suunnittelutyön alueilta: graafinen suunnittelu, digitaalinen kuvaus, kuvasuunnittelu ja kuvienkäsittely, painettujen materiaalien suunnittelu, visuaalinen suunnittelu markkinointiin, mediasisältöihin tai ohjelmistoihin liittyen.

Sinulla on hyvät visuaalisen suunnittelun menetelmien ja digitaalisten työkalujen taidot erityisesti kuvaamisessa, kuvankäsittelyssä sekä digitaalisten ja painettujen materiaalien tuottamisessa. Osaat organisoida ja priorisoida omaa työtäsi ja keskittyä oleelliseen.  Olet toiminut suunnittelutiimeissä, joissa yhteistä työtä suunnitellaan ja jaetaan. Tapasi kommunikoida on yhteistyötä rakentava. 

Säännöllisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle joukon hyväksi tunnustettuja henkilöstöetuja, ammattimaiset työkaverit sekä vastuullisen työnantajan. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä tai Vantaalla, ja voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta sekä muita toimipisteitämme pääkaupunkiseudulla.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 17.3.2023 mennessä lähettämällä palkkatoiveesi sisältävä hakemus, cv ja kooste työnäytteistäsi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa tuotesuunnittelutiimiä johtava liiketoiminnan kehitysjohtaja Katriina Lahtinen p. 040 529 5783 varmimmin 27.2. klo 12–15 ja 6.3. 14–16 tai katriina.lahtinen@korttipiste.fi.

Hae paikkaa.