Työympäristösuunittelija / Lähitapiola

Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kanssa Työympäristösuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.

Työympäristösuunnittelijana vastuullasi on tila- ja työympäristösuunnittelu LähiTapiolan uusille ja nykyisille toimitilavuokralaisille. Suunnittelutyötä tehdään esimerkiksi silloin, kun vuokralaisilla on muutostarpeita tai, kun tilojen houkuttelevuutta tai viihtyvyyttä halutaan kehittää. Teet aktiivisesti töitä liiketilavuokralaisten ja uudisvuokraustiimin kanssa sekä olet mukana vuokralaishankinnassa. Tätä tehtävää varten hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tulet työskentelemään tiiviisti myös esimerkiksi vuokrauspäälliköiden, teknisen tiimin ja markkinointipäällikön kanssa.

Toivomme sinulta 

– Aitoa kiinnostusta tilasuunnittelua ja alaa kohtaan
– Hyviä kommunikointitaitoja
– Kykyä tehdä itsenäistä työtä
– Paineensietokykyä
– Ymmärrystä kiinteistöjen teknisestä puolesta
– Osaat käyttää AutoCAD ohjelmaa ja Microsoftin työkalupaketti on tuttu
– Kykyä esittää suunnitelmiasi visuaalisessa muodossa
– Alalle soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusinsinöörin, palvelumuotoilun tai sisustusarkkitehdin koulutusta. Voit olla opiskelija, vasta valmistunut tai jo kokemusta kerryttänyt luovan alan osaaja.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmistamme onnistumisesi tässä tehtävässä. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, joka mahdollistaa kehittymisen työympäristösuunnittelijana. Saat työhösi osaavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen ja pääset työskentelemään upeissa tiloissa LähiTapiolan pääkonttorilla.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena Eilakaislan kautta. Tehtävä alkaa elokuun 2023 alussa ja arvioitu tarve on kesään 2024 saakka. Työ on kokoaikainen, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti 3-4pv/vk. Työtä tehdään arkisin klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ruut Savolainen, +358 50 308 6113 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Hae paikkaa.