UI Designer / Crasman Oy

Hei, sinä luova nörtti!


Etsitkö uutta kotia? Tule Crasmanille, täällä on ihmisen hyvä olla!

UI Designerinamme pääset osallistumaan projekteihisi niiden kaikissa vaiheissa ja varmistamaan täydellisen lopputuloksen suorassa kontaktissa devaajien kanssa. Meillä olet osa Suomen parhaiden työkavereiden muodostamaa asiantuntijatiimiä, jossa pääset yhtäaikaisesti kehittämään ja kehittymään. Yksi kehittymissuunnista voi halutessasi olla esimerkiksi UX-suunnittelu.

Osallistut valittujen avainasiakkaiden jatkuvaan kehitystyöhön aktiivisena tiimin jäsenenä ideoiden uusia toiminnallisuuksia asiakasta ohjaten.

Meillä suunnittelussa yhdistyvät käyttäjälähtöinen palvelumuotoilu ja asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Tekemisemme on kokonaisvaltaista: strategia, konseptisuunnittelu, sisällöt, graafinen ilme, käyttöliittymäsuunnittelu ja tekninen toteutus ovat laadukkaan lopputuloksen erottamattomia osia.

Päämääränämme on rakentaa loistavia käyttöliittymiä ja unohtumattomia asiakaskokemuksia. Todistamme onnistumisen mitattavasti ja kasvatamme palveluita asiakkaidemme kanssa pitkäjänteisesti.

Millainen tyyppi meillä on kiikarissa?

Lisäksi osaaminen seuraavista on suuri plussa:

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

Lupaamme:

Ehdottomasti suurin valttimme on kuitenkin kulttuurimme ja ilmapiirimme – rento, suora, välittävä ja käytännönläheinen. Tavoitteemme on olla ihmisen kokoinen työpaikka, jossa asiat hoituvat konstailemattomasti, ja jonka kulttuuriin ja arvoihin pystyy aidosti samaistumaan. Uskomme nimittäin vahvasti, että hyvä tulos ja toimiva yrityskulttuuri saavutetaan pitämällä hyvää huolta ihmisistä.

Meillä on kolme toimistoa: Helsinki, Joensuu ja Tampere. Voit työskennellä niistä missä tahansa tai yhtä hyvin etänä. 

Tehtävän palkkaus on kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 3 500 € – 4 200€. Jutellaan asiasta avoimesti yhdessä heti alkumetreillä! Kuulemme mielellämme myös oman toiveesi.

Kolahtiko?

Mikäli työnkuvaus ja kulttuuri kolahtivat, laita ihmeessä hakemusta työnäytteiden tai portfolion kera tulemaan, niin jutellaan lisää. Haku päättyy 17.3., mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista.

Crasman

Crasman luo palveluita, joissa käyttäjäkokemus, sisältö, teknologiat ja suunnittelu yhdistyvät digitaaliseksi menestykseksi. Olemme asiakkaidemme kumppani tuloksellisen digitaalisen liiketoiminnan tekemiseen. Asiakaskokemuksen kehittäminen, verkkosivustot ja verkkokaupat, tuotetiedonhallinta ja liiketoiminnan prosessien digitalisointi ovat ydinosaamistamme.

Meillä työskentelee 100 luovaa nörttiä kolmella eri paikkakunnalla. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, Tampereen Ratinanlinnassa ja Joensuun keskustassa. Työtä tosin tehdään joustavasti juuri siellä, missä se parhaiten tuntuu sujuvan.

Palkka: 3500 – 4200 €

Hae paikkaa.