UI Designer / Crasman

Hei sinä, luova nörtti! 

Etsitkö uutta kotia? Tule Crasmanille, täällä on ihmisen hyvä olla! 

UI Designerina pääset osallistumaan projekteihisi niiden kaikissa vaiheissa ja varmistamaan täydellisen lopputuloksen yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Meillä olet osa Suomen parhaiden työkavereiden muodostamaa asiantuntijatiimiä, jossa pääset yhtäaikaisesti kehittämään ja kehittymään.

Osallistut valittujen avainasiakkaiden jatkuvaan kehitystyöhön aktiivisena tiimin jäsenenä ideoiden uusia toiminnallisuuksia asiakasta ohjaten.

Meillä suunnittelussa yhdistyvät käyttäjälähtöinen palvelumuotoilu ja asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Tekemisemme on kokonaisvaltaista: strategia, konseptisuunnittelu, sisällöt, graafinen ilme, käyttöliittymäsuunnittelu ja tekninen toteutus ovat laadukkaan lopputuloksen erottamattomia osia. Päämääränämme on rakentaa loistavia käyttöliittymiä ja unohtumattomia asiakaskokemuksia. Todistamme onnistumisen mitattavasti ja kasvatamme palveluita asiakkaidemme kanssa pitkäjänteisesti.

Millainen henkilö meillä on kiikarissa?

Arvostamme lisäksi:

Me tarjoamme sinulle:

Työskentelemme sujuvasti etänä, mutta kohtaamme mieluusti myös kasvokkain. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa.

Mikäli työnkuvaus ja kulttuuri kolahtaa sinulle, laita ihmeessä hakemusta tulemaan tuoreiden työnäytteiden tai portfolion kera, niin jutellaan lisää. 

Haku alkaa 12. syyskuuta 2022 ja päättyy 9. lokakuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Crasman yrityksenä

Crasman luo palveluita, joissa käyttäjäkokemus, sisältö, teknologiat ja suunnittelu yhdistyvät digitaaliseksi menestykseksi. Olemme asiakkaidemme kumppani tuloksellisen digitaalisen liiketoiminnan tekemiseen. Asiakaskokemuksen kehittäminen, verkkosivustot ja verkkokaupat, tuotetiedonhallinta ja liiketoiminnan prosessien digitalisointi ovat ydinosaamistamme.

Meillä työskentelee 100 luovaa nörttiä kolmella eri paikkakunnalla. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, Tampereen Finlaysonilla ja Joensuun keskustassa. Työtä tosin tehdään joustavasti juuri siellä, missä se parhaiten tuntuu sujuvan.

Hae paikkaa.