UI Designer / CSC

Haemme CSC:lle yhteistyökykyistä ja empaattista käyttöliittymäsuunnittelijaa. Työlläsi helpotat tutkijoiden, opiskelijoiden, opettajien ja innovaatiotoimijoiden arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja ilahduttavia, helppokäyttöisiä käyttöliittymiä, käyttäjien tarpeita kuunnellen. Teet innostavassa ja lempeässä tiimissä arvokasta ja merkityksellistä työtä, edistäen tutkimuksen ja koulutuksen digitalisaatiota.Käyttöliittymäsuunnittelijana varmistat yhteistyössä muun tiimin kanssa, että asiakkaidemme ja käyttäjiemme tarpeet otetaan suunnittelussa huomioon alusta alkaen. Pääset osallistumaan konseptien luomiseen ja kehittämiseen, käyttökokemuksen suunnitteluun sekä tukemaan teknistä toteutusta. Ohjaat ja autat projektin osapuolia matkalla nykytilasta tavoitteeseen.Tehtäviisi kuuluu suunnitella ensisijaisesti käytettäviä, mutta myös esteettisesti miellyttäviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Tuet työssäsi myös CSC Design systemin kehitystä ja CSC:n oman visuaalisen ilmeen harmonisointia.

Tehtäviisi kuuluu:

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön, toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen ja hyvät henkilöstöedut. Pääset työskentelemään kokeneempien tiimikavereiden kanssa ja kehittymään ammattilaisena. Työtehtävissä onnistuminen vaatii hyvää itsenäisen työskentelyn hallintaa, mutta tiiminä tuemme toistemme työskentelyä.

Tavoitteenamme on, että viihdyt ja kasvatat omaa osaamistasi CSC:llä asiantuntijoiden tukemana. Työnantajana CSC on joustava ja inhimillinen. Työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on sujuvaa ja arvostamme työntekijöitämme suuresti. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Kajaanissa, mutta tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet.

Lisätietoja työtehtävästä antaa kehityspäällikkö Riina Salmivalli riina.salmivalli(at)csc.fi, p. 050 381 2064. Haethan viimeistään 4.6.2023 sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

CSC on suomalainen tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Me CSC:llä olemme joukko työstään innostuneita ja ystävällisiä asiantuntijoita, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Teemme merkityksellistä työtä, ja työssä korostuu vapaus ja vastuu, mutta myös koko työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

Hae paikkaa.