UI Designer / Huld / Clevry

Haluatko päästä kehittämään osaamistasi käyttöliittymäsuunnittelun parissa? Etsitkö työpaikkaa, jossa työntekijällä on vaikutusmahdollisuuksia ja tilaa kasvaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme UI Designer!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Huld Oy:lle, UI Designeria Espooseen tai Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakasyritykselle.

UI Designerin tehtävässä työskentelet helpottamassa asiakkaiden ja loppukäyttäjien arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja visuaalisia käyttöliittymiä, joissa ihmisläheinen suunnittelu ja teknologiaosaaminen kohtaavat. Selvität loppukäyttäjien tarpeet ja luot käyttöliittymän vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Rakennat saumattomia käyttäjäkokemuksia, joiden keskiössä on aina ihminen.

Voit työskennellä monenlaisissa asiakasprojekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Pääset halutessasi vaikuttamaan työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi yrityksen toimintatapoihin ja tulevaisuuteen. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on UI-suunnittelusta jo hieman työkokemusta sekä tuoretta ja luovaa näkemystä graafiseen suunnitteluun.

Huld Oy
Huld on eurooppalainen teknologisen suunnittelun asiantuntijatalo, joka tarjoaa kansainvälisesti ainutlaatuisen yhdistelmän ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista. Huld rakentaa asiakkaidensa kanssa älykkäitä ratkaisuja, jotka kantavat huomiseen. Ja sen yli. Yrityksen asiakaskunta koostuu Suomen menestyneimmistä teknologiateollisuuden yrityksistä.

Huldilla vaalitaan avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Huldilla jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisöntyöskentelytapoihin. Huldin tuotemuotoilutiimi on ansioitunut erityisesti laadukkaiden ja ihmisystävällisten ratkaisujen muotoilussa.

Pääasialliset tehtävät

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 22.4.2022, mutta etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa.  Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Telma Karjalainen (telma.karjalainen@clevry.com).  

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme  
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.  

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.  
  
Lisätietoa Clevrystä  
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!