UI Designer / Kansalliskirjasto

Tiesitkö, että Kansalliskirjasto – Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä – on myös merkittävä julkisen sektorin digitaalisten palvelujen tuottaja? Asiantuntijamme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät verkkopalveluja, jotka edesauttavat ja parantavat kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä.

Finna.fi on hakupalvelu, joka tarjoaa Suomen arkistoille, kirjastoille ja museoille mahdollisuuden tuoda aineistonsa yhteen ja kaikkien löydettäväksi. Finna toimii myös alustapalveluna, jonka avulla organisaatioilla on mahdollisuus räätälöidä oma hakupalvelu tai verkkokirjasto. Kansalliskirjasto on Finna-palvelun ylläpitäjä ja vastaa sen kehittämisestä ja yhteistyöverkoston rakentamisesta. Visionamme on tuoda kulttuuri- ja tiedeaineistot osallistavasti ja älykkäästi yhteiskunnan käyttöön.

Haemme Finna-tiimiin määräaikaiseen sijaisuuteen (1.2.2023 – 31.12.2023)

UI Designeria (Suunnittelija)

Tehtävässä pääset osallistumaan osana Finna-tiimiä palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen.

Olisit arvokas lisä meidän jo valmiiksi osaavaan huipputiimiimme, jos sinulla on riittävän monta alla luetelluista taidoista:

Palkkasi asettuu kokoaikatyössä tyypillisesti 3 200 – 3 800 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Voit esittää myös palkkatoiveen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin ydinkeskustassa. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää: Bjarne Beckmann, tietojärjestelmäpäällikkö, 02 941 40584 (tavoitettavissa 9.1.-10.1. välisenä aikana arkisin klo 12-13).

Hakuaika tehtävään päättyy 11.1.2023.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää mukaan lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, sekä ansioluettelo (CV) pdf-muodossa.

Rekrytointiprosessiin sekä -järjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: Linda Ylönen, linda.ylonen@helsinki.fi.

Toivomme hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Hae paikkaa.