UI/UX Designer / DNA Oyj

Etsimme UI/UX Designeria vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

TULEVA TIIMISI:

DNA:n digitaalisten palveluiden kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille. Nyt etsimme design -tiimiimme käyttökokemussuunnittelijaa vastaamaan palveluiden asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka nähdään meillä ensiarvoisen tärkeänä asiana.

Huikean porukkamme draivi tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua, ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa.

Vastuunottokyky, toisten huomioiminen, rakentava asenne sekä positiivinen tapa suhtautua haasteisiin ovat ydinasioita, jotka yhdistävät meitä. 

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tulet työskentelemään osana palvelukehitysyksikkömme UX design -tiimiä, yhteistyössä myös DNA:n palvelumuotoilijoiden ja brändin kehityksen kanssa. DNA:n verkkokauppa, itsepalvelukanavat ja sivustot tarjoavat laajan kirjon monipuolista tekemistä.

Toimenkuvaasi kuuluu:

TOIVOTTU OSAAMISESI:

ARVOSTAMME:

OLISIKO AIKA JÄTTÄÄ HAKEMUS?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Lead UX Designer Mika Purjesalo kertoo sinulle mielellään lisää puh. 044 044 2106, s-posti mika.purjesalo(at)dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 13.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan hakemukseesi linkki portfolioosi.

Työskentelemme suurimmaksi osaksi etätyömoodissa, muutoin fyysinen työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme. Pidämme myös tärkeänä olla aidosti perheystävällinen työnantaja, tasa-arvoisesti ja yhdenveroisesti, kaikenlaisille perheille. Perheystävällisyys on meillä ennen kaikkea käytännön tekoja. Yhdelle se tarkoittaa lisää aikaa harrastuksille tai ystäville, toiselle joustavaa työntekoa perheen tarpeet huomioiden.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hae paikkaa.