UI/UX Designer / Exove

Oletko digiturhautumista vastaan taisteleva UI/UX Designer?

Onko sinulla visuaalista silmää ja toimeen tarttuva asenne? Haluatko luoda upeita käyttöliittymiä sekä laittaa taitosi likoon luoden loppukäyttäjälle merkityksellisiä palveluita digitaalisessa muodossa?  Etsimme uutta ystävää, joka on valmis valjastamaan osaamisensa asiakkaiden digiturhautumisen poistamiseksi.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Olemme joustavia, olipa kyse sitten työajoista tai etätyöstä ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset työsuhde-edut sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Tuleva käyttöliittymäsuunnittelijamme pääsee mukaan mielenkiintoisten ja laaja-alaisten digitaalisten ratkaisujen käyttökokemusten suunnitteluun ja kehitykseen. Luotsaat itseäsi ja muita ympärilläsi saavuttaaksesi loppukäyttäjälle parhaat ratkaisut.

UI/UX Designerina työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

Näiden lisäksi tuet kehittäjiämme viemään suunnitelmat käytäntöön projektitiimin tärkeänä jäsenenä. Palvelumuotoilun periaatteiden ja menetelmien tuntemus on tehtävässä eduksesi.

UI/UX Designerina pääset osaksi uutta muodostumisvaiheessa olevaa tiimiä ja samalla myös vahvasti vaikuttamaan ja jakamaan näkemyksellisyyttäsi Exoven suunnitteluprosessien kehittämisessä. Haemme design-toiminnallemme kasvua tulevina vuosina, jonka myötä voimme tarjota kasvun ja kehittymisen paikkoja myös sinun urapolullesi. 

Exove on moderni konsulttiyritys, jossa työskentely tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Monipuoliset työtehtävät sekä asiakkuudet varmistavat ammatillisen kehittymisesi jokaisen päivän ollessa hieman edellisestä poikkeava.

Millaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on jo useamman vuoden (3+) kokemus verkkopalveluiden käyttöliittymäsuunnittelusta. Suunnittelijana arvostat hyvää käytettävyyttä ja saavutettavuuden huomioiminen on sinulle entuudestaan tuttua.  Sinulla on myös kokemusta digitaalisista suunnittelutyökaluista, kuten Figma, ja tartut myös uusien työkalujen ja käytänteiden oppimiseen uteliaan innostuneesti.

Olet itseohjautuva ja omaat vahvan ongelmanratkaisukyvyn. Käyttäjän saappaisiin astuminen on sinulle luontevaa ja sinulla on timanttinen visuaalinen silmä. Vahvat vuorovaikutustaidot ovat eduksesi eri sidosryhmien kanssa työskentelyssä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta energistä asennetta sekä uskallusta tarttua ohjaksiin tilanteessa kuin tilanteessa! 

Kuukausiansio roolissa liikkuu 3500€ – 4500€ välillä, riippuen kokemuksestasi.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimmearvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen hakulomakkeen kautta viimeistään 28.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa New Business Director Mikko Hämäläinen, puh. 0407748138, seuraavina soittoaikoina: ti 8.6. klo 10-11, ti 13.6. klo 15-16 ja ti 20.6. klo 9-10.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, jossa analyyttisyys ja teknologiaosaaminen yhdistyvät inhimilliseen ymmärrykseen. Yritys keskittyy luomaan digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla taistellaan digiturhautumista vastaan. Exove on perustettu vuonna 2006 ja toimii Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. www.exove.com. 31.5.2023 alkaen Exove on osa PunaMusta Media konsernia.

Palkka

€ 3 500–4 500 €/kk

Hae paikkaa.