UI/UX Designer / Groweo Oy

Haemme vahvaan teknologiatiimiimme ainutlaatuiseen työtehtävään kokenutta UI/UX-suunnittelijaa vastaamaan Groweon Growth Engine -palvelun designista ja käyttäjäkokemuksesta.

Etsimme tiimityöhön erinomaisesti sopivaa, innovatiivista ja kokenutta UI/UX suunnittelijaa, joka nauttii vaativien ongelmien ratkaisusta.

Työpöydällesi saat monipuolisen, kansainvälisille markkinoille suunnatun Groweo 3.0 -alustamme UI/UX-suunnittelun. Moderni, monikielinen palvelumme on toteutettu Reactin, Noden ja Mongo DB:n teknologioilla.

Tulet suunnittelemaan dynaamisia ja reaktiivisia käyttöliittymiä verkko- ja mobiilisovelluksiin. Sovelluskehittäjämme toteuttavat suunnitelmasi React-frameworkiä käyttämällä.

Laaja suunnittelutyösi sisältää ainutlaatuisia osa-alueita ja uudenlaisia lähestymistapoja tutumpiin osa-alueisiin.

Liity joukkoomme kehittämään markkinoiden tuloksellisinta ja nopeasti kasvavaa digitaalista no-code sovellusympäristöä hyvässä ja erittäin osaavassa seurassa!

Arvostamme:

Tarjoamme:

Me olemme Groweo !

Groweo on digitaalisen transformaation haasteet ratkaiseva, nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen teknologiayhtiö. 

Groweon Growth Engine -teknologian avulla yritykset voivat digitalisoida useimmat myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin prosessinsa tehokkaasti ja riskittömästi ilman kalliita investointeja. 

Asiakkaitamme ovat lukuisat liiketoimintaansa digitalisoivat yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kuukausittain noin sadalla uudella asiakkaalla. Partnereina ja jälleenmyyjinä meillä on myynnin, median, markkinoinnin ja rekrytoinnin johtavia organisaatioita.

Teknologiayhtiönä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme sydän. Vaalimme matalaa, avointa ja tasa-arvoista organisaatiokulttuuria, ja luotamme ihmisiin ja avoimeen kulttuuriin enemmän kuin hierarkioihin ja kankeisiin toimintamalleihin. Uskomme, että paras henkilöstöetu ammattilaisille on innovointiin kannustava työpaikka, jossa kehittyy. Muista ainutlaatuisista eduistamme, kuten nelipäiväisestä työviikosta, voit lukea enemmän verkkopalvelustamme josta löydät myös kaikki avoimet positiomme.

Palkka

€ 4 000–6 000 €/kk

Meillä saat täyden palkan, mutta työviikkosi on vain nelipäiväinen. Toisin sanoen, jatkossa viikossasi on vapaapäiviä noin 50 % enemmän. Lisää muista henkilöstöeduistamme voit lukea verkkopalvelustamme osoitteesta groweo.com

Hae paikka.