UI/UX Designer / Planmeca

Tietoa tehtävästä

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa hammaskuvantamisohjelmistoa! 

Haemme ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme 

UI/UX Designeria (käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelija) 

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen vastaanotoille ja sairaalaympäristöihin kaikkialla maailmassa. Monipuolinen ja haastava tehtäväsi sisältää mm. käyttöliittymien ja käytettävyyden suunnittelua, uusien ominaisuuksien ideointia sekä käyttäjädatan analysointia. Ohjelmiston laajentuessa virtuaalitodellisuuteen sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa myös täysin uudenlaisia käyttöliittymiä. Toimimme ketterästi ja käytämme työssämme uusimpia kehitystyökaluja.

Asiakkaamme vaihtelevat pienistä yksityisvastaanotoista aina tuhansien käyttäjien klinikkaketjuihin ja yliopistosairaaloihin. Planmeca Romexis® -ohjelmistolla on 170 maassa yhteensä satoja tuhansia käyttäjiä, ja vuosittain sen avulla hoidetaan miljoonia potilaita – tule siis tekemään työtä, jolla on merkitys!

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme https://www.planmeca.com/software/. Tekemisen meininkiämme löydät myös tiimimme ylläpitämältä Instagram-tililtä www.instagram.com/romexis_official/.

Odotamme sinulta:
– käyttöliittymäsuunnittelun osaamista
– vahvaa visuaalista silmää ja tehokkaita visualisointitaitoja (Photoshop, Illustrator, Adobe XD, Figma)
– kykyä tuottaa käyttöliittymiin valmista grafiikkaa
– hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan tuoreimman teknologian parissa.

Terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ala, ja voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voisi tehdä myös hymyssä suin!

Palkkaamme sinut vähintään vuoden mittaiseen määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen menestyvään ja vakavaraiseen perheyritykseen.Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalituotteiden johtaja Helianna Puhlin-Nurminen sähköpostitse osoitteesta helianna.puhlin (a) planmeca.com. Voit halutessasi jättää Heliannalle soittopyynnön sähköpostitse, jolloin voitte keskustella tarkemmin tehtävästä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae paikkaa.