UI/UX Designer / Sebitti Oy

UI/UX-suunnittelija, tule kehittämään kanssamme maailmalla menestyviä tuotteita!

Haemme ohjelmistokehitystiimiimme intohimoista UI ja UX ammattilaista, jolla on ohjelmistotuotteiden suunnittelutaitoja. Ja aitoa kiinnostusta ja kykyä ideoida sovelluksen käytettävyyteen ratkaisuja, joiden myötä sovellukset tarjoavat käyttäjilleen helppokäyttöisiä ja saavutettavia digitaalisia ratkaisuja. Tämän lisäksi toivoimme, että omaat myös visuaalista silmää. Toivomme myös, että hallitset modernien suunnittelutyökalujen (esim. Figma) käytön. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tulet tekemään töitä toisten UI/UX-suunnittelijoiden, asiakkaiden sekä muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Toivomme että omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja olet luonteeltasi omatoiminen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Pääset osaksi kokenutta ohjelmistokehitystiimiä ja jolta saat tukea ja sparrausta, mutta toivomme myös, että itsekin jaat tietoa ja kokemustasi kollegoillesi.

Meillä on modernit toimistotilat Kauppakeskus Valkeassa Oulun sydämessä. Loistavan sijainnin vuoksi toimistolle saapuminen on helppoa ja parkkipaikkamahdollisuuskin on tarjolla. Toki etätöitäkin meillä saa tehdä. 

Työkavereiksi saat kolmisenkymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään ja kehittymään. 

Tykkäämme puuhastella paljon porukalla. Meillä on aktiivista yhteistoimintaa, kuten lautapeli- ja maalausiltoja, yhdessä liikkumista ja muita illan viettoja. Kehityspäiviä olemme viettäneet porukalla kotimaassa ja ulkomailla.

WWW-osoite http://www.sebitti.fi
Yhteystiedot Jukka Kenttälä, 050 557 6103, jukka.kenttala@sebitti.fi
Työpaikan osoite 90100 OULU
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 09.06.2023 klo 23:59
Jätä hakemus ura@sebitti.fi
Ilmoitus jätetty 26.05.2023

Hae paikkaa.