UI/UX Designer / UKKO.fi

Timanttinen design-duomme hakee tiimiin kolmatta jäsentä kehittämään käyttäjäkokemustamme! 

Tässä tehtävässä olet keskeisessä roolissa määrittelemässä sitä, miten käyttäjämme kokevat palvelumme. Käyttäjäkokemus on prioriteettilistamme huipulla, joten on sanomattakin selvää, että tuleva roolisi on meille elintärkeä. Työssäsi vastaat sovellustemme käyttöliittymien laadusta, käytettävyydestä ja ulkoasusta yhdessä muun design-tiimin, tuoteomistajien sekä kehitystiimien kanssa. Erilaisten sidosryhmien kanssa työskentely on sinulle tuttua ja osallistut proaktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Olet kokemusta jo jonkin verran kartuttanut tekijä, joka kykenee toteuttamaan itsenäisesti erilaisia wireframeja, prototypointia ja käyttäjätestausta. Kokemus on toki tärkeää, mutta ennen kaikkea toivomme sinun olevan oppimishaluinen ja muotoilusta aidosti kiinnostunut tyyppi, joka on innostunut kehittämään muotoilukulttuuria koko talossamme!

Design-tiimimme terveiset tulevalle kollegalle:
”Terve sinä tuleva työkaverimme! Etsimme kolmatta tekijää mielestämme talon parhaaseen tiimiin rakentamaan meidän kanssa markkinoiden parasta käyttäjäkokemusta. Design on kuin oma lapsemme ja suhtaudumme siihen suurella intohimolla – toivottavasti siis sinäkin! Meidän tiimissä tehdään töitä rennolla asenteella – asiat otetaan tosissaan, mutta ei vakavissaan. Täällä pääsee käyttämään luovuutta ja proaktiivinen asenne vie mukaan jos jonkinlaisiin projekteihin perustöiden ohella. Työasioiden lisäksi meitä yhdistää kiinnostus esimerkiksi kissavideoihin, meemeihin ja Rocket Leagueen, ja kuulokkeissamme soi usein jo tiimibiisiksikin muodostunut Ecuador. Nähdään pian!”

Mitä me toivomme sinulta?

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Mahtavaa, jos herätimme! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys porukkaamme ja oikea tyyppi tähän rooliin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera pikaisesti! Käsittelemme hakemukset mitä pikimmiten ja pyrimme etenemään rekrytoinnissa nopeasti. Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi, teknologiajohtaja Jari Majaniemeltä. Jarin saat parhaiten kiinni sähköpostitse jari.majaniemi@ukko.fi.

Hae paikkaa.