Uuden verkkokaupan Senior Designer / Kesko

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Ruuan verkkokaupassa K-ryhmä on Suomessa markkinajohtaja ja nyt lähdemme rakentamaan sen rinnalle aivan uutta käyttötavaran verkkokauppaa. Olemme aloittaneet rakentamaan tiimiä, joka työn aloittaa. Tässä huikea mahdollisuus päästä osaksi tätä K-ryhmälle merkittävää hanketta aivan ensi askeleista lähtien. Tällaisia tilaisuuksia on vain harvoin tarjolla! 

Roolissasi Senior Designerina olet osa K-ryhmän sisäistä design-yksikköä ja keskeisessä roolissa uusien digipalveluidemme luomisessa. Tässä roolissa vastaat uudessa käyttötavaran verkkokaupan projektissa konseptien ja käyttökokemuksen asiakaslähtöisestä suunnittelusta, tarvittavan asiakasymmärryksen keräämisestä sekä tehtyjen ratkaisujen perustelemisesta. Edustat K-ryhmän yhtenäistä design-strategiaa digi-palveluiden sekä verkkokauppojen kehityshankkeissa. Vastaavat strategisten palvelukonseptien, asiakaspolkujen ja palvelupolkujen määrityksestä, digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen elementtien suunnittelusta sekä tarvittaessa ulkoisten suunnittelukumppanien työn ohjaamisesta. Pääset myös vaikuttamaan K:n design systemin kehittymiseen ja tuet osaamisellasi myös designer-kollegoidesi työtä. 

Odotamme sinulta: 

• Yli 5 vuoden kokemusta merkittävien kuluttajapalveluiden ja verkkokauppojen suunnittelusta UX designerinä tai palvelumuotoilijana, joko in-house tai konsulttina 
• Laajaa osaamista menetelmistä kaikissa design-prosessin vaiheissa 
• Kokemusta suunnittelun lisäksi asiakastutkimuksesta ja -testaamisesta 
• Design system -osaamista 
• Nykyaikaisten design-työkalujen tuntemista (esim Figma) 
• Kokemusta ulkoisten design-kumppaneiden työn ohjaamisesta 
• Kokemusta datapohjaisesta designista 

Tarjoamme sinulle: 

• Huikean mahdollisuuden päästä luomaan jotain aivan uutta verkkokaupan saralla 
• Kasvavan monialaisen design-yhteisön, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kollegoitasi 
• K-ryhmä uudistuva, monipuolinen ja teemme merkityksellistä työtä. Olemme pohjoismaiden kolmanneksi suurin kaupan alan yritys ja yksi Suomen suurimmista työnantajista. Meidät on palkittu maailman vastuullisimpana kaupan alan yrityksenä jo useana vuonna peräkkäin. Työllämme on laaja vaikutus suomalaisessa yhteiskunnassa. Olemme vakavarainen ja toteutamme strategiaamme määrätietoisesti. Tästä johtuen meillä on kyky investoida ja panostaa liiketoiminnalle kriittisiin toimintoihin. 
• Tarjoamme monipuoliset edut: Kilpailukykyisen palkan lisäksi kuulut tulospalkkauksen piiriin. Tehtävässäsi on mm. puhelin-, liikunta ja käyttöautoetu, sekä saat henkilökunnan ostoedun K-ryhmän omista kaupoista. 
• Hyvinvointia ja hybridityötä: Työskentelemme monipaikkaisesti, yhdistäen etä- ja toimistopäiviä. Toimipisteesi on pääkonttorillamme K-kampuksella Helsingin Kalasatamassa. K-Kampus on yksi Suomen moderneimmista työpaikoista. Panostamme hyvinvointiin: täällä on erinomainen kuntosali ja ruokala, viihtyisä ympäristö, oma työterveys, sekä aikanaan normaalioloissa paljon tapahtumia. 

Täältä löydät lisätietoja: www.kesko.fi/uusi-verkkokauppa 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Mantere, puh. 050-4867040 
10.12 klo 14-16 
17.12 klo 14-16 
21.12 klo 14-16 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 

———- 
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.