UX Designer / Etteplan Finland Oy

Etsimme nyt kokenutta UX-suunnittelijaa suunnittelemaan digitaalisia ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin Etteplanille. Tulet työskentelemään osana ohjelmistokehitystiimiä sekä saat tueksesi innokkaan ja huumorintajuisen design-tiimimme. Rooliisi kuuluu käyttäjä- ja asiakasrajapinnassa työskentely ja sinulle on luontevaa työskennellä projektin eri vaiheissa erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulle on ominaista työskennellä käyttäjälähtöisillä menetelmillä ja kykenet kommunikoimaan suunnitelmasi käyttöpolkujen ja rautalankasuunnitelmien muodossa. Design-tiimimme toimii Tampereella, mutta sijaintisi voi olla Tampereen lisäksi myös pääkaupunkiseutu tai Jyväskylä.

Toivomme sinulta:

Yli 3 vuoden kokemusta digitaalisten tuotteiden suunnittelusta
Käyttöliittymäsuunnittelu on ydinosaamistasi ja hallitset esimerkiksi Figman, Sketchin tai Adobe XD:n käytön
Kokemusta työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista asiakkaiden liiketoiminnan ja käyttäjän tarpeiden selkeyttämiseksi
Erityisen hienoa, mikäli osaat hyödyntää työssäsi myös muita palvelumuotoilun menetelmiä, vaikkapa asiakaspolkukarttojen määrittelyn muodossa
Kandidaatin tai vastaavan tason tutkintoa esimerkiksi vuorovaikutteisesta teknologiasta (HCI) tai vastaavalta alalta
Pystyt työskentelemään useammassa projektissa samanaikaisesti ja omaat hyvät priorisointitaidot
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Katsomme eduksi portfolion työnäytteistäsi
Miksi Etteplan?

Me Etteplanilla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme – olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Etteplanilla työskentelet nykyaikaisessa ympäristössä alamme moderneimmilla työkaluilla sekä saat mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella, pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Hakuaikaa on 31.1. asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan hakijan löytyessä työt voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

WWW-osoite http://www.etteplan.com
Yhteystiedot Ville Toivonen, ville.toivonen@etteplan.com
Työpaikan osoite Tekniikantie 4 D, 02150 ESPOO
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Haku päättyy 31.01.2023
Ilmoitus jätetty 28.12.2022
Ilmoitusnumero 11764798

Hae paikkaa.