UX Designer / Pihlajalinna

Haemme UX Designeria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna-konserniin

Haluatko päästä muotoilemaan terveyspalveluita joka työpäivä? Tule mukaan kasvavaan Pihlajalinnan design-tiimiin!

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista. Design-tiimimme työskentelee paljon digitaalisten palveluiden parissa. Pihlajalinnassa on palveluita potilaan lisäksi lääketieteen ammattilaisille ja muille sidosryhmille. Emme hae yksittäiselle digitaaliselle tuotteelle/palvelulle suunnittelijaa, vaan tässä haettavassa tehtävässä pääset ottamaan haltuun laajemman, yhdessä sovitun kokonaisuuden. Työsi on hyvä näköalapaikka Pihlajalinnan toimintaan: pääset vierailemaan eri tuote-/palvelukehitysprojekteissa ja työskentelet myös mm. markkinointitiimin kanssa.

UX Designerina olet jo kokenut. Työssäsi osaat soveltaa sopivasti käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmiä. Varmistat saavutettavuuden, käytettävyyden ja parhaan käyttäjäkokemuksen toteutumisen – asiakasymmärryksen, uusien teknologioiden tuomien mahdollisuuksien ja oman ammattitaitosi pohjalta. Osana tiimiä huolehdit, että tieto kulkee ja projektit etenevät aikataulussa. 

Toivomme, että sinulla on

Eduksi on, jos sinulla on osaamista ja kokemusta esim. palvelumuotoilusta, analytiikasta tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Emme odota, että olet kaiken asiantuntija. Kerro mikä osaamisessasi on sinun mielestä just osuvaa Pihlajalinnan hommiin. Jutellaan lisää tehtävästä sen pohjalta, mikä sinun taustasi on!

Meillä on kannustava työyhteisö ja mielenkiintoiset sekä monipuoliset työtehtävät. Halutessasi työ voi olla suurimmaksi osaksi joustavaa etätyötä ja nähdään sopivina hetkinä Tampereella, Helsingissä tai muissa toimipisteissämme. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi ja saat tueksesi kasvavan tiimimme. 

Hakemus palkkatoiveineen viimeistään 24.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of CX & Design, Jaana Olsson, p. 041 458 7718 perjantaina 11.8.2023 klo 13-14.30 ja maanantaina 14.8.2022 klo 15-16.

Hae paikkaa.