UX Designer / Sanoma

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua.

Kuluttajamyynnin ja asiakkuuksien yksikkömme eli B2C huolehtii mediavalikoimamme tehokkaasta ja kohdennetusta myynnistä sekä asiakaspalvelusta yli miljoonalle maksavalle kuluttaja-asiakkaalle. Keskitymme kaupalliseen kehitykseen ja uusiin konsepteihin, asiakasymmärrykseen ja analytiikkaan, myynnin suunnitteluun ja ohjaukseen sekä myynti- ja markkinointikanaviin.

Haluatko olla mukana kehittämässä digitaalisen journalismin ja viihteen tulevaisuutta? Etsimme tuotekehityksestä, asiakaskeskeisyydestä ja analytiikasta innostuvaa UX Designeria vastaamaan palveluidemme käyttöliittymäsuunnittelusta.
UX Designerina työskentelet osana kehitystiimiämme, jonka vastuulla on useamman palvelun kehittäminen ja optimointi. Työssä tehdään paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja tehtävissä tarvitset sekä UI- että UX-suunnittelun taitoja. Olet osaltasi vastuussa, että tieto kulkee ja projektit etenevät yhdessä uutistoimitusten, teknologisen kehityksen, analytiikan, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Kaiken keskiössä on kuitenkin asiakas. 

Toivomme, että sinulla on: 

Tehtävässä eduksi ovat myös kokemus media-alalta sekä työkalujen (esimerkiksi Figma, Adobe CC, Miro, Microsoft Office) tuntemus. 
Tarjoamme työn, jossa voit kehittyä alan ammattilaisena ja kehittää koko digitaalisen journalismin kuluttajamyynnin tulevaisuutta. Käytössäsi on laaja koulutustarjonta sekä ison mediatalon urakehitysmahdollisuudet.

Työpaikka on vakituinen. Perehtymisvaiheessa toivomme sinun työskentelevän pääsääntöisesti lähityössä, tämän jälkeen jokainen työviikko sisältää työskentelyä sekä toimistolla että etänä. Työpisteesi sijaitsee Sanomatalossa Helsingissä tai Tampereen ydinkeskustassa.

Oletko sinä hakemamme henkilö? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 16.8.2023 täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella kehitysjohtaja Mikael Liljedahlilta, mikael.liljedahl@sanoma.com tai puhelimitse ke 2.8. klo 10-11 tai to 10.8. klo 9-11.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen 

Hae paikkaa.