UX Lead / Fintraffic

Sinustako UX Lead Fintraffic Raiteelle? 

Haemme nyt joukkoomme Fintraffic Raiteelle intohimoista UX Leadia työskentelemään osana järjestelmätiimiämme kehittämään seuraavan sukupolven raideliikenteenohjauksen ja -hallinnan digitaalisia käyttöliittymiä ja työnkulkuja sekä uusia digitaalisia palveluita. Työskentelet tärkeässä roolissa Suomen rautatieliikenteen kehittämisen keskiössä.

Fintrafficissa työskentelee yhteensä yli 1 100 huippuammattilaista neljän eri liikennemuodon parissa: lennonvarmistuksessa sekä meri-, tie- ja raideliikenteenohjauksessa. Haluamme olla omalta osaltamme myötävaikuttamassa siihen, että Suomessa on maailman turvallisin, sujuvin ja ympäristöystävällisin liikenne. Kehitämme aktiivisesti tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja sekä teemme töitä luodaksemme Suomeen maailmanluokan liikenteen ekosysteemin. 

Mitä työ pitää sisällään?

UX Leadina otat vahvaa omistajuutta operatiivisten liikenteenohjaus ja -hallintajärjestelmiemme kokonaiskäyttäjäkokemuksen sekä johdat, ohjaat ja kehität sitä kohti strategista tavoitettamme yhtenäisestä käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäkokonaisuudesta. Tavoitteenamme on jättää jäähyväiset järjestelmien sekamelskalle.

Arjessasi teet käytännön UX- ja UI-muotoilua ja työskentelet läheisesti eri sisäisien ja ulkoisien sidosryhmien, kuten operatiivisen henkilöstön, liiketoiminnan edustajien, sovelluspäälliköiden, arkkitehtien, UX-suunnittelijoiden ja sovelluskehittäjien kanssa uuden sekä olemassa olevan käyttöliittymäkokonaisuuden kehittämiseksi ja tulevaisuuden tiekarttojen luomiseksi.

Kehität ja ylläpidät UX- ja UI-suunnittelun prosesseja, kuten käytettävyystestausta, jotka varmistavat tehokkaan suunnittelun ja tuotekehityksen. Osallistut Fintraffic Design Systemin (design.fintraffic.fi) kehittämiseen ja kehität sitä edelleen operatiivisiin sovelluksiimme sopivaksi.

Tehtävä edellyttää matkustamisvalmiutta sekä työskentelyä pääkonttorillamme Helsingissä noin 1-2 kertaa viikossa.

Mitä edellytämme sinulta?

Eduksi katsotaan

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollistaaksemme maailman turvallisimman, sujuvimman ja ympäristöystävällisimmän liikenteen, on roolimme Fintrafficissa tehdä maailman paras liikenteenohjaus sekä tuottaa liikenteelle informaatiota, dataa ja digitaalisia palveluita niin, että ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen olisi turvallista, sujuvaa ja tehokasta. Meillä on positiivinen ja uudistumiskykyinen työympäristö, jossa avoimuus ja hyvä johtajuus ovat päivittäisen toimintamme lähtökohtia.

Tarjoamme sinulle:

Fintrafficin toimintaa ohjaavat koko konsernin yhteiset arvot, jotka antavat suunnan siitä, kuinka yhdessä halutaan toimia ja mikä on tärkeää. Ne ovat läsnä päivittäisessä toiminnassa, päätöksenteossa ja arjen kanssakäymisessä Olemme vahvasti sitoutuneita arvoihimme Fintraffic: Arvot – YouTube, joten mikäli työtehtävän lisäksi myös arvomme kolahtavat, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti.

Kiinnostuitko, haluat tietää lisää?

Kysymyksiä tehtävästä tai haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä alusta- ja arkkitehtuuripäällikköömme Raine Lunttaan. Rainen tavoitat sähköpostitse osoitteesta ​​​raine.luntta@fintraffic.fi .

Kuulostaisiko sopivalta tehtävältä juuri sinulle? Haethan meille!

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit sopiva joukkoomme. Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV:si meille 13.6.2023 mennessä. Kutsumme hakemusten perusteella sopivimpia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Käytämme tarvittaessa soveltuvuusarviointia päätöksentekomme tukena. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@fintraffic.fi

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki

Hae paikkaa.