UX/UI Designer / Deloitte

Haluatko muuttaa maailmaa paremmaksi – tehdä siitä mielenkiintoisemman, asiakaslähtöisemmän ja toimivamman? Me Deloitte Digitalissa muotoilemme asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka yhdistävän luovan ihmislähtöisen ajattelun ja uudet teknologiat.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen hyvän visuaalisen silmän omaavaa UX/UI Designeriavahvistamaan Deloitte Digitalin Helsingin tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen ja käyttöliittymän muotoilu asiakasymmärryksen ja liiketoimintavaatimusten mukaisesti. Lisäksi pääset osaamisesi mukaan toimimaan laajalti erilaisissa muotoilun tehtävissä kuten asiakastutkimuksissa ja työpajojen fasilitoinnissa sekä avustamaan tiekarttojen ja suunnitelmien laatimisessa.

Tarjoamme sinulle

Odotamme sinulta

Lisäksi arvostamme

 Suhtaudumme tiimissämme intohimoisesti digitaaliseen transformaatioon ja parempien, aidosti merkityksellisten palveluihin suunnitteluun – ja toivomme tätä myös sinulta. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistamme ja lupaamme sinullekin mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti sekä selkeän urapolun toiveitasi kuunnellen. Olemme vahvasti ihmislähtöiseen muotoiluajatteluun nojaava ja nopeasti kasvava tiimi ja toimimme uniikilla tavalla osana Deloitten liikkeenjohdon konsultointia. Liittymällä meihin pääset myös osaksi ja vaikuttamaan kehitystarinaamme.

Oletko etsimämme muotoilija?

Mikäli uskot sopivasi rooliin, niin lähetä meille su 12.6.2022 mennessä hakemuksesi ja portfoliosi (tai linkki siihen) Hae työpaikkaa-painikkeen kautta, joka sisältää esimerkkejä toteuttamistasi töistä. Niiltä osin, kun et ole itse vastannut kokonaisuudesta, lisää kuvaukseen oma roolisi ja vastuusi tuotoksesta.
Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Design Director Satu Anttoseen sähköpostitse satu.anttonen@deloitte.fi tai soittamalla 2.6. klo 10–11 tai 8.6. klo 9–10 numeroon 0407345654. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit lähettää myös rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi. Ethän kuitenkaan laita hakemustasi meille sähköpostitse, sillä tietosuojasyistä hyväksymme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Voit lukea rekrytointiprosessimme kulusta nettisivuiltamme

Tutustu tarkemmin meihin ja verkostoomme:
https://www.deloittedigital.com/
http://www.acne.se/  
https://www.mobiento.com/