UX/UI Designer / Digia

Avalon on yritystoimintaa ja yhteiskuntaa uudistava muotoilu- ja markkinointiyritys, jossa työskentelee designin, markkinoinnin, viestinnän ja muutosjohtamisen ammattilaisia. Olemme osa Digian yli 1400 asiantuntijan yhteisöä. Tarjoamme kaiken osaamisen, jota digiajan omnikanavaisen asiakaskokemuksen muotoilussa ja toteuttamisessa tarvitaan.

Kehitämme asiakkaidemme kanssa yhdessä huipputasolle niin strategian, designin, markkinoinnin, muutosjohtamisen ja -viestinnän kuin teknologiankin. Avalonin asiantuntijoiden rooli tässä kokonaisuudessa on vastata ihmisen kokemuksesta: tutkia ja edistää käyttäjien tarpeita sekä luoda heille helppoja ja visuaalisesti miellyttäviä kokemuksia, vaikka taustalla voi olla monimutkaisia teknisiä toteutuksia. Meidän ratkaisumme todella sekä toimivat että tuntuvat.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi yhteisömme jäsen tukee aidosti ajatusta tasa-arvosta ja diversiteetistä työyhteisössä sekä haluaa rakentaa kestävää liiketoimintaa, jotta voimme aina katsoa taaksepäin ylpeinä ja olla tyytyväisiä saavutuksiimme. Töihin suhtaudumme vakavasti ja tinkimättömästi, mutta osaamme pitää myös hauskaa.

Positio

Asiakaskysynnän kasvaessa etsimme Avalonin luovaan Design-tiimiin UX/UI Designeria.

Tehtäväsi muotoutuu taustasi, mielenkiinnon kohteidesi ja asiakkaidemme tarpeiden yhdistelmänä. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi asiakkaiden ja käyttäjien tarpeiden tutkiminen, työpajojen ja muun yhteiskehittämisen fasilitointi, ongelmien ratkaisu, visualisointi ja käyttöliittymien sekä käyttökokemuksen suunnittelu. On plussaa, jos haluat tehdä myös käytettävyyden asiantuntija-arvioita, suunnitella ja vetää käyttäjätestausta, toimia saavutettavuuden asiantuntijana, osallistua myyntiin, jakaa osaamistasi tiimin kanssa ja oppia monipuolisen tiimin kanssa uusia taitoja laajasti, sillä tavallista laajempi osaaminen muotoilun ja markkinoinnin saralla on luovan tiimimme tärkeä ominaisuus, josta haluamme pitää kiinni.

Meillä pääset tekemään muutosta ihmiskeskeisesti toimivassa, muotoiluajattelua edistävässä tiimissä. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöetumme . Tarjoamme osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkan. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessa.

Kriteerit

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus UX/UI-designerina toimimisesta. Sinulla on vahva motivaatio ja osaaminen tehdä ihmiskeskeistä työtä. Haluat tuoda käyttäjätutkimuksen, käytettävyystestauksen, saavutettavuuden ja käytettävyyden pohjalta perusteltuja näkökulmia ketterien kehitystiimien toimintaan. Toivomme, että olet aktiivinen ja sosiaalinen ja osallistut mielelläsi sekä oman Design-tiimimme että kulloistenkin myynti- ja asiakkuustiimien toimintaan. Itseohjautuvuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Oman vastuun kantaminen työn laadun ja aikataulujen suhteen on meille kunnia-asia. Meillä et jää koskaan yksin, vaan tukenasi on laaja ja osaava asiantuntijoiden verkosto.

Toimintatavat

Avalonissa designerimme työskentelevät usein moniammatillisissa asiakastiimeissä, joissa heidän vastuullaan on suunnitella hyviä käyttökokemuksia ja samalla viedä koko tiimin tekemistä ihmiskeskeiseen suuntaan. Riippuu asiakkuudesta, onko tiimissä toinen designer työparina tai jopa useamman muotoilijan tiimi. Jos designer toimii itsenäisesti, niin tiimi ja esihenkilöt tarjoavat taustatukea ja mahdollisuuden jatkuvaan sparrailuun.

Koska Avalonissa yhdistyvät markkinointi- ja design -osaamiset, meillä on valmius ottaa useita kilpailijoitamme laajempi rooli palveluiden suunnittelussa ja lanseeraamisessa käyttäjille. Tarjoamme asiantuntemustamme niin konseptointivaiheessa kuin loppuun asti viimeisteltyjen palveluiden suunnittelussa ja markkinoinnissa kohderyhmille.

Kulttuuri

Kulttuurissamme ihmisten hyvinvointi on tärkeää ja yksilöön suhtaudutaan kunnioittavasti. Uskomme jatkuvaan oppimiseen, tiedon ja osaamisen jakamiseen, rohkeuteen ja ammattiylpeyteen. Meillä on aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Ihmisiä, joilla on omat kokemuksensa ja tunteensa ja jotka haluavat muuttaa maailmaa muotoiluajattelun, empatian ja vahvojen arvojen kautta. Mutkatonta johtamista ja avointa keskustelua. Taitavia visualisteja sekä tarinankertojia, joilla on sana hallussa. Taiteilijasieluja, jotka rakastavat estetiikkaa, mutta tekevät toisaalta kovaa bisnestä ja hyvää tulosta.

Meitä avalonilaisia on noin 40 ja digialaisia yli 1400. Tehtävä sijoittuu luovaan Design-tiimiimme, jossa työskentelee parikymmentä muotoilun ja markkinoinnin ammattilaista. Työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Eniten työkavereita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Oulussa ja Tampereella.

digialainen avaloniitti

/´digialainen avaloniitti/

substantiivi
Digialainen avaloniitti (Homo Digitus Avalonius) on ihmisestä polveutuva laji, jolle on tyypillistä neuvokkuus, rohkeus, uteliaisuus ja joskus myös vahva oma tahto.Todella pätevä ilman pätemistä.Elämänmittaisesta oppimisesta ja tiedon jakamisesta innostuva, rohkea ammattilainen.Dynamic Individual contributing to Growth, Innovation and Ambition
Asiakkuudet

Teemme sekä suurten asiakkuuksien mittavia kehityshankkeita että kiinnostavia, osaamistamme eteenpäin vieviä pienempiä edelläkävijäprojekteja. Meihin luottavat esimerkiksi korkean turvatason toimijat, laajaan systeemiseen muutokseen tähtäävät verkostot, korkeakoulujen yhteenliittymät, hyvinvointialueet, kansainväliset konsernit sekä yhteiskuntaa uudenlaisella teknologialla tai päräyttävillä viihde- ja kulttuuripalveluilla uudistavat digiaikakauden pioneerit.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää joko LinkedIn-profiilillasi, tai voit lähettää meille hakemuksesi, tiiviin CV:si ja/tai visuaalisen portfoliosi.

Rekrytointiprosessi

Haastattelut järjestetään elokuussa.

Kaipaatko lisätietoja?

Kysymyksiisi eri aihepiireistä vastaavat: 

Vesa Hack
Creative Team Lead
Rekrytoivan tiimin esihenkilö
Design-palvelut, muutosjohtamisen palvelut, valtion ja kuntien asiakkuudet
040 172 1346

Tero Fred
Lead Designer
Hyvinvointialueiden ja koulutustoimialan asiakkuudet
040 592 3560
Tavoitettavissa 1.8. alkaen. Tavoitat minut parhaiten tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-17. Voit soitella myös muina aikoina, jos en pysty vastaamaan, soitan sinulle takaisin!

Jussi Tammelin
Director, Defence
Turvallisuustoimialan asiakkuudet
050 574 6570

Mikko Nirhamo
Chief Design Officer
Design Thinking sekä muiden toimialojen asiakkuudet
040 180 1773

Noora Heinonen
Talent Acquisition Partner
Rekryprosessi, kulttuuri, monimuotoisuus, inklusiivisuus ja vastuullisuus
050 441 2646

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae paikkaa.