UX/UI Designer / Gofore Oy

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. 

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme

Etsimme nyt Goforelle lahjakasta UI/UX-suunnittelijaa kesätyötehtäviin Tampereelle tai Helsinkiin! Meillä kesätyöntekijänä pääset mukaan kehittämään sisäisiä työkalujamme, joilla on iso merkitys Goforen liiketoiminnalle. Voit myös päästä myös osaksi asiakasprojektejamme kokeneiden ammattilaistemme rinnalle.

Liityt kesätyöntekijänä osaksi design-yhteisöämme, joka on yksi Suomen laajimpia. Joukossamme on yli 100 muotoilijaa, jotka toimivat erilaisissa asiakasprojekteissamme. Olemme välittävä muotoilijoiden yhteisö, joka on sitoutunut vastuullisuuden, saavutettavuuden ja käyttäjälähtöisyyden toteutumiseen projekteissamme. Muotoilijoiden lisäksi saatat törmätä projekteissa ja kahvikoneen äärellä monenlaisiin goforelaisiin osaajiin aina tekoälyä kehittävistä datatietelijöistä ohjelmistokehittäjiin ja liikkeenjohdon konsultteihin.

Mitä odotamme sinulta

Eduksesi on myös jos:

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset goforelaisena kesätyöntekijänä kasvamaan muotoilun ammattilaiseksi yhdessä Suomen isoimmista design-yhteisöistä, osallistuen mielenkiintoisiin projekteihin kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Rinnallesi saat välittävän ja inklusiivisen työyhteisön, jonka sydän sykkii kestävälle kehitykselle, eettisyydelle ja läpinäkyvyydelle. Tarjoamme tekijöillemme monipuolista yhteisöllisyyttä tapahtumien, osaamiseen keskittyvien kiltojen ja vapaa-ajan harrasteklubien muodossa. Sinun on lisäksi mahdollista jatkaa tehtävissä osa-aikaisena tai kokoaikaisena työntekijänä kesätyöjakson jälkeen.

Voit tutustua meillä kesätyöntekijöinä aloittaneiden Michellen ja Merin tarinoihin. Tutustuthan myös kulttuuriimme ja työskentelyyn Goforella,

Rekrytointiprosessimme pähkinänkuoressa

Rekrytointiprosessimme on kolmevaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa tarkastelemme hakemuskirjeitä ja CV:itä. Jatkoon valituille toimitamme viikolla 9 ennakkotehtävän, jonka palauttamiseen on aikaa viikko. Arvioimme tehtävän, ja kutsumme lopulta viimeiseen ja kolmanteen vaiheeseen sinut osallistumaan haastattelupäiväämme maaliskuussa, jossa tapaamme toimistollemme Tampereella tai Helsingissä. Teemme lopulliset valinnat maaliskuun loppupuolella, ja työsuhde alkaa toukokuun alussa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä tietosi alla olevasta lomakkeesta 19.2.2023 mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hae paikkaa.