UX & UI Designer / Sr UX & UI Designer / LINK design and development 

Meillä on paikka sinulle, jolla on jo kertynyt vakuuttava portfolio, kokemusta käyttöliittymien parissa sekä kiinnostus asiakkaiden ja käyttäjien ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen. Positio voi olla myös senior- tai lead -rooli. 

Toivomme, että sinulla on ihmislähtöinen kehitysasenne, visuaalista kyvykkyyttä ja muotoiluajattelua. Työskentely monialaisissa tuotekehitysprojekteissa on sinulle motivoivaa. Hallitset hyvin kommunikaation tiimin ja asiakkaan kanssa ja osaat esittää omat ratkaisusi ymmärrettävästi.

Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Salossa. Meillä tehdään myös etätyötä.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda uusia tuotteita ja vahvistaa osaamistasi moninaisten kehityshankkeiden parissa, vaihtuvissa projekteissa. Rakennamme roolin taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Tulet työskentelemään erilaisissa esimerkiksi tekoälyyn tai dataan liittyvissä teknologiahankkeissa ja toisaalta fyysisten laitteiden ja digitaalisten rajapintojen maailmassa yhteistyössä teknologiakehittäjien kanssa. Tehtäväsi on vastata digitaalisista rajapinnoista näissä hankkeissa. Arvostamme sitä, että haluat innovoida uutta, tuot rohkeasti esille ideoita ja osaat myös perustella niiden toimivuutta. Työskentelet vaihtelevasti joko asiakkaan tiimissä tai toisaalta projekteissa.

Toivoisimme, että sinulta löytyisi kokemusta

Suomen ja englannin kielen taito on roolissa välttämätön. Asiakasmateriaalit ovat usein suomeksi ja sinun täytyy kyetä siksi kommunikoimaan myös suomen kielellä. (Please note: customer materials are often in Finnish, so you should be able to communicate in Finnish.)Tervetuloa LINKin tiimiin!

Pääset työskentelemään huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. Saat vakituisen ja kokoaikaisen työn ja hyvät työsuhde-edut. Perustasoisen työterveyspalvelun lisäksi saat terveysvakuutuksen, joka kattaa erikoislääkäritasoisen hoidon. Vakioetuihimme kuuluvat myös puhelinetu, lounasetu, kuntosalin käyttöetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Liukuva työaika ja mahdollisuus etä- ja hybridityöhön antavat arkeesi joustoa. Otamme niin toivoessasi huomioon myös muunlaiset työsuhteet.

Saat paikan monialaisessa työympäristössä ja tunnettujen brändien kehityshankkeissa. Toimimme myös mm. Espoon, Helsingin ja Turun palvelumuotoilun puitesopimuskumppanina.

Miksi LINK?

Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

LINKin monialaisuus näkyy päivittäisessä työssä. LINKin asiakasprojekteille on tyypillistä integroitu suunnittelu, jossa eri alojen suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaisen osaamispaketin. Työpöydillä on esimerkiksi IoT-hankkeita, julkisten palveluiden kehitystä, digitaalisten palveluiden ja -sovellusten kehitystä, koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen suunnittelua.

Kestävä kehitys ja kestävä design on meille tärkeää. Nojaamme kestävässä designissa tutkittuun tietoon, ihmiskeskeisyyteen sekä todellisen ekonomisen ja sosiaalisen arvon ja hyödyn tuottamiseen.

Haluat tietysti tietää minkälaisten projektien parissa tulet työskentelmään? Aina tulee uutta, mutta hyvän yleiskuvan saat, kun käyt tutustumassa referensseihimme kotisivuillamme. Urasivuillamme kerromme esimerkiksi millaista porukkaa meillä on töissä.

Sinä voit olla seuraava LINKiläinen!

Urasivujemme kautta meille on helppo hakea. Kerro meille lyhyesti, kuka olet, mitä olet tehnyt, mistä innostut ja miksi sopisit tähän rooliin. Laita mielellään mukaan myös esimerkkejä työnäytteistäsi vaikkapa linkkeinä tai portfolionäytteinä. Varaudu kuitenkin esittämään portfoliosi myöhemmässä vaiheessa. 

Toimi pian ja hae tehtävään viimeistään 3.6.2022 mennessä urasivujemme kautta. Huomioithan, että pyrimme käsittelemään hakuja jo hakuajalla ja etenemme palkkaukseen sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piritta Winqvist, Director, UX & Service Design: piritta.winqvist(at)linkdesign.fi tai puh 040 549 0752. Saat parhaiten Pirittan langan päähän soittoaikoina:


Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme noin 50 hengen ryhmä käytettävyyden, muotoilun ja teknologian asiantuntijoita. Toimipisteemme sijaisevat Espoossa ja Salossa. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia luomaan uusia menestystarinoita. www.linkdesign.fi.