Valaistussuunnittelija / Greenled Oy

Haluatko kädenjälkesi näkyviin ihmisten hyvinvointia lisäävissä valaistusratkaisuissa?

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Tuotamme lisäarvoa ja hyvinvointia asiakkaidemme liiketoimintaan tarjoamalla ihmiskeskeisiä, kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Myös meillä Greenledillä ihmiset ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme kulmakivi, ja henkilöstömme työtyytyväisyyttä mitataan ja kehitetään säännöllisesti. Meitä greenlediläisiä on tällä hetkellä yli 100 erilaisissa tehtävissä. Valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme, lisäksi meillä on toimipisteet Vantaalla ja Tampereella. Tytäryhtiömme Greenled Ab sijaitsee Ruotsissa. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan.

Tehtäviisi kuuluu

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme nyt valaistussuunnittelijaa. Työtehtäviisi kuuluu sisä- ja aluevalaistuksen suunnittelu sekä valaistuksen kartoitukset. Valaistussuunnittelua pääset toteuttamaan yhdessä alan parhaiden tekijöiden kanssa niin kauppoihin, teollisuus- ja logistiikkakiinteistöihin, toimistoihin, liikuntapaikkoihin sekä katu- ja aluevalaistukseen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja asennustiimimme kanssa, ja pääset näkemään erilaisia asiakaskohteita sekä ihastelemaan oman työsi jälkeä tyytyväisten asiakkaiden kohteissa.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn kasvuyhtiössä, jossa on kaikki edellytykset menestymisellesi. Saat meiltä innostavan työympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä, nuorekkaassa ja tsemppaavassa organisaatiossa, jossa on aito tekemisen meininki – positiivinen fiilis ja huumori ovat tärkeimmät voimavaramme. Työn merkityksellisyyttä lisäävät kotimaiset ja ekologiset tuotteet, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ihmisten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja jaksamisen kannalta. Meillä tehdään töitä yhdessä omilla vahvuuksilla ja panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. Lisäksi meillä on käytössä hyvät työsuhde-edut.

Haluatko sinä olla osa meidän pirteää tiimiämme, jolla on intohimo hyvinvointia lisäävien valaistusratkaisujen suunnittelemisessa? Voit olla jo alan konkari tai aloittelija. Meille tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta 12.3.2023 mennessä. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa toimia valon nopeudella. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Vesa Vähänen p. 020 125 5805, ti 21.2 klo 12-14, ma 27.2 klo 14-16 sekä ti 7.3 klo 9-11 välisenä aikana.

Hae paikkaa.