Vastuullisuusasiantuntija / Ornamo

Suomen suurin muotoiluyhteisö Ornamo hakee vastuullisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään vuoden 2024 loppuun saakka. 

Haemme asiantuntijaa vahvistamaan yhteisön ja jäsenten tukemiseen vastuullisuuden ja kestävän kehityksen mukaisen suunnittelun toteuttamiseen ja vahvistamaan Ornamon ääntä kestävän kehityksen saralla. Ornamo on muotoilijoiden ääni yhteiskunnassa. 

Etsimme asiantuntemusta muotoilijoiden ja muotoilualan yritysten vastuullisuustyön tukemiseen. Olisitko sinä sopiva henkilö seuraamaan vauhdilla muuttuvaa lainsäädäntöä, sertifikaatteja ja standardeja ja niiden vaikutuksia muotoilijan työhön ja osaamisen ja koulutuksen kehittämiseen? Sinulla on taustallasi perustason tutkimukselliset valmiudet ja ymmärrät tieteellisen työn merkityksen asiantuntijatyön pohjana. 

Työn tavoitteena on luoda muotoilualalle soveltuva näkemys niistä toimista, jotka ovat olennaisia vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistämisessä muotoilijan työssä ja muotoilualalla. Työ pitää sisällään myös alan vastuullisuuskeskustelun käymistä Ornamon jäsenistön ja muotoilun ammattilaisten kanssa esimerkiksi vertaisoppimisen ja tuen, koulutusten ja neuvonnan keinoin. 

Keskeiset tehtävät

Edellytykset

Palkkaus: Ornamo seuraa alan yleistä palkkatasoa. Tehtävän kuukausipalkka on 3000-4000€ välillä riippuen tehtävään soveltuvasta relevantista työkokemuksesta ja työansioista. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@ornamo.fi.