Viestintämuotoilija / Kirkkohallitus

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Sen päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä. Kirkon viestintä vastaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon valtakunnallisesta viestinnästä ja kanavista, edistää kirkon yhteiskunnallista näkyvyyttä ja tuottaa hartausohjelmia Ylen kanaville.

Haemme

viestintämuotoilijaa

vakituiseen työsuhteeseen Kirkon viestinnän Kehitys ja verkko -yksikköön. Saatat tunnistaa itsesi myös nimikkeellä UX-designer, palvelumuotoilija tai AD.

Kehität työssäsi kirkon ja Kirkkohallituksen visuaalista viestintää ja identiteettiä, ja huolehdit graafisen suunnittelun prosessista yhdessä viestintäasiantuntijoiden ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Teet myös käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelua, palvelujen konseptointia ja asiakaskokemuksen kehittämistä. Olet keskeisessä roolissa käynnissä olevissa suurissa kehitysprojekteissa, kuten evl.fi -sivuston uusiminen ja seurakuntien käyttämän Lukkari -julkaisujärjestelmän kehitys. Olet tiimipelaaja, ja innostat ja koulutat työssäsi muita graafisissa ratkaisuissa. Vastaat myös organisaation design systemin rakentamisesta Figma-ympäristöön.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta visuaalisesta suunnittelusta, viestinnästä, julkaisujärjestelmistä ja verkkopalveluiden kehittämisestä. Käytämme kehitysprojekteissamme ketteriä kehitysmenetelmiä ja palvelumuotoilua. Tehtävä edellyttää korkeakoulututkintoa tai osoitettua ammattipätevyyttä vastaavasta tehtävästä.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Kirkon talolla Etelärannassa, ja teemme paljon myös etätyötä. Tehtävä sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 603. Peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää. Kokonaispalkaksi muodostuu työkokemuksesta riippuen siten 3 867,06€ – 4 411,06€. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi 24.10.2022 klo 16 mennessä osoitteessa evl.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta lari.lohikoski@evl.fi.