Visuaalinen tuote- / pakkaussuunnittelija

Haemme kokoaikaista visuaalista tuote-/ pakkaussuunnittelijaa in-house design-tiimiimme Tampereelle.

Tehtävässä pääset suunnittelemaan muun muassa sähköpyörien ja kuntolaitteiden visuaalista ilmettä sekä toteuttamaan tuotteiden pakkaukset ja manuaalit. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä design- ja tuotetiimin kanssa. Kokonaisvastuu suunnittelun toteutuksista on Lead Visual Designerilla, jonka työparina tulet tehtävässä toimimaan.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

 • Visuaalinen tuotesuunnittelu ja tuotantovalmiin aineiston toteuttaminen ja värimäärittely
 • Visuaalisen pakkausdesignin ideoiminen ja aineistojen toteuttaminen
 • Manuaalien suunnittelu ja toteuttaminen

Odotamme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta printti-/ tuotesuunnittelusta
 • Adoben CC:n vahvaa osaamista: tuoteaineistojen viimeistely ja värimäärittely (Adobe Illustrator, värikartat), paino/pakkausaineistojen viimeistely ja värimäärittely (Adobe Illustrator), manuaalien taitto ja viimeistely (Adobe In-design) sekä kuvankäsittely (Adobe Photoshop)
 • Kiinnostusta toteuttaa toistenkin suunnittelemia sisältöjä ja sinnikkyyttä tehdä työ uudelleen tarpeen vaatiessa
 • Hyviä tiimityötaitoja
 • Kykyä viestiä myös englannin kielellä
 • Luovuutta ja oma-aloitteisuutta

Katsomme eduksi:

 • 3D-osaamisen (tuotevisualisointi/konseptointi)
 • Valokuvaustaidot

Mitä Kuntokauppa voi tarjota sinulle?

Kuntokauppa tarjoaa sinullemielenkiintoiset työtehtävät, erinomaisuuteen tähtäävän yrityskulttuurin sekä positiivisen ja kannustavan, huippuosaajista koostuvan oppimisnälkäisen työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus kehittää, kehittyä itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Meillä sinua odottaa:

 • Inhimilliset työajat – ymmärrämme, että sinulla on omakin elämä
 • Siedettävät työkaverit – tähän porukkaan on helppo päästä mukaan
 • Menestyvä, kasvava ja vastuullinen yritys – vakavarainen ja luotettava työnantaja tarjoaa mielenkiintoisen työn suunnittelun parissa

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus su 26.9. mennessä otsikolla: ”Hakemus / Tuotesuunnittelija/Pakkaussuunnittelija” osoitteeseen: rekry@kuntokauppa.fi . Sisällytäthän hakemukseesi työnäytteitä tai vaikkapa linkin portfolioon. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi ja tieto siitä, milloin pystyisit aloittamaan työt. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea. Lisätietoja tehtävästä antaa Lead Designer Tony Dianoff puh. 040-8429463 torstaina 16.9. klo 9 – 14.

Mikä Kuntokauppa?


Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu voimakkaasti kasvava monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamisen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme: ”hyvinvointia ihmisille”. Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Osana päihdeohjelmaamme tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstömme sitoutumista työskentelemään missiomme sekä toimialamme mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi.