Visual Designer / Eiran sairaala

Tervetuloa dynaamiseen ja lämminhenkiseen työyhteisöömme Eiran sydämeen Etelä-Helsinkiin. Tehtävässäsi viestit ja tuet Eiran sairaalan strategiaa edelläkävijänä ja aidosti välittävänä terveydenhuoltoalan yksityisenä toimijana. Pääset mukaan vaikuttamaan monipuoliseen ja alati uudistuvaan terveydenhuollon toimialaan, jossa ketterää organisaatiotamme hyödyntäen pystymme reagoimaan nopeasti kiinnostaviin ja ajankohtaisiin markkinoinnin trendeihin.

Tehtävässäsi Visual ja Web Designerina

Vastaat Eiran verkkopalveluiden ja some-kanavien kehittämisestä, ylläpidosta, sisällöntuottamisesta ja visuaalisesta ilmeestä asiakaslähtöisesti. Lisäksi vastuullesi kuuluu laaja-alaisesti Eiran visuaalinen ilme mainonnan eri kanavissa sekä sisäinen ja ulkoinen asiakasviestintä. Sinulta onnistuu sekä perinteisen printtimateriaalin että digitaalisen materiaalin tuottaminen.

Olet tärkeä osa markkinointitiimiämme, joka toimii läheisessä yhteistyössä eri liiketoimintayksiköittemme sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle ja olet markkinoinnin strategiatiimin jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Kiinnostuksen valo- ja videokuvaamiseen ja videoeditointiohjelman hallitsemisen katsomme eduksi.

Tekemisesi keskiössä on asiakaslähtöinen brändimarkkinointi, mutta ymmärrät myös taktisen markkinoinnin merkityksen. Kehität työsi tuloksia datan ja analytiikan pohjalta. Henkilönä olet positiivinen, empaattinen ja tiimityöskentelyssä viihtyvä, mutta kuitenkin vahvasti itseohjautuva. Viestit sujuvasti sekä suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtävän arvostetun ja koko ajan uudistuvan brändin parissa. Työssäsi saat vastuuta ja myös tiimin vahvan tuen. Lisäksi saat kivat ja innostavat työkaverit sekä ainutlaatuisen työympäristön Lars Sonckin suunnittelemassa kauniissa historiallisessa rakennuksessa.

Jos tämä tuntuu sinun seuraavalta työpaikaltasi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.4. osoitteella pirjo.luostari@eiransairaala.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Pirjo Luostari 040 550 4746. Parhaiten tavoitat Pirjon ti 19.4. klo 12-16, ke 20.4. klo 12-16.