Visual Designer / OP

Etsimme nyt Helsinkiin Henkilöasiakasrahoitus ja asumisen palvelut -heimoon digimyynti-tiimiin Visual Designeria vakituiseen työsuhteeseen.

Visual Designer, Helsinki

Tehtävässä pääset osallistumaan henkilöasiakasrahoituksen ja asumisen palveluiden markkinoinnin sekä digimyynnin visuaalisen sisällön ja konseptien suunnitteluun, tuottamiseen ja kehittämiseen monikanavaisesti. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaat visuaalisten sisältöjen laadusta, tuloksellisuudesta, myynnillisyydestä ja brändinmukaisuudesta.

Osallistut kokonaisuuden kehittämiseen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja käyttökokemuksen näkökulmasta sekä tuet henkilöasiakasrahoitukselle asetettujen myynti- ja asiakaskokemustavoitteiden saavuttamista.

Varmistat, että sisällöt ovat ajantasaisia ja saatavilla sisäisille sidosryhmille, kuten pankeille. Ohjeistat eri sidosryhmiä OP:n brändinmukaisesta toteutuksesta.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on jo osaamista monikanavaisesta visuaalisesta suunnittelusta ja tuotannosta sekä vahva ymmärrys digitaalisen markkinoinnin kanavista sekä ratkaisuista. Työkalupakkiisi kuuluvat vahva osaaminen verkko- ja mobiilikanaviin liittyvästä visuaalisesta suunnittelusta ja konseptoinnista sekä UX-suunnittelun ja videotuotannon hallinta. Käytät sujuvasti visuaalisen suunnittelun työkaluja kuten Adobe Photoshopia, InDesignia ja Illustratoria. Videotuotannon osalta toivomme sinulta kokemusta After Effects ja Premiere työkaluista tai vastaavien työkalujen käytöstä. Erityisesti meitä ilahduttaa, jos sinulla on ymmärrystä koodaamisesta (mm. HTML5, Javascript).

Työskentelet tehokkaasti ja tavoitteellisesti sekä pystyt suunnittelemaan ja saattamaan projektit itsenäisesti maaliin sovitussa aikataulussa. Asiakasymmärrys on sinulle sydämenasia. Ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti vaativissakin vuorovaikutustilanteissa. Sinulla on soveltuva koulutus ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito. 

Muutama sana meistä…

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan henkilöasiakkaiden rahoituksen ja asumisen palveluiden digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan edelleen kehitykseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä, ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Pääset kehittämään ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Pääset työskentelemään digiliiketoiminnan huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi mukavat ja osaavat kollegat. Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Työskentelemme tiimissämme joustavasti etänä ja toimistolla. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 27.3.2022 mennessä lähettämällä hakuun CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Haethan pian, sillä seuraamme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Ketonen p. 050 599 1702 tai satu.ketonen (a) op.fi. Tavoitat Sadun varmimmin puhelimitse maanantaina 21.3 klo 9-10 välisenä aikana.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vallilan kauniissa ja moderneissa toimitiloissa, ja työvälineemme tukevat myös etätyötä. Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan houkuttelevin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi