Visual Designer / SOK

Sijainti:
HELSINKI

S-brändi on koko Suomen kattava ja S-ryhmän laajaa tunnettuutta edustava brändi. Etsimme nyt Visual Designeria vahvistamaan S-brändin tiimiä idearikkaudellaan sekä tehokkaalla toteutuskyvyllään. Haluaisitko, että sinun luovuutesi näkyy koko Suomen läpi ja sinun ideasi vaikuttavat yli 3,9 miljoonaan S-Etukortin haltijaan? 

Mitä tulet meillä tekemään? 

Visual Designerina pääset työskentelemään kiinnostavan ja moniulotteisen S-brändin parissa ja siten vaikuttamaan siihen, miten esimerkiksi asiakasomistajaohjelmamme, työnantajamielikuvamme ja vastuullisuutemme näkyvät. Haemme visuaalisen päävastuun omistajasta vahvistusta S-brändille. Olemme parhaillaan kehittämässä kokonaisvaltaisesti S-brändin identiteettiä ja ilmaisua ja luomassa mm. kokonaan uudenlaista asiakasomistajuusmarkkinointia. Vastaat mm. brändi-identiteetin uudistamistyössä visuaalisesta identiteetistä, olet kivijalkamarkkinoinnin ja ilmeen kehittämisen tuki monikanavaisessa ympäristössämme, tuotat ohjausmateriaaleja ja sisäisiä materiaaleja ja työskentelet yhteistyössä mm. digitaalisten kanavien muotoilijoiden kanssa. Jotta olisimme uskottavia myös nopeatempoisessa ja visuaalisessa digitaalisen viestinnän maailmassa, tarvitsemme riveihimme luovan työn asiantuntijan.

Pidemmän aikavälin kehitysprojektien ohessa olet myös reagoimassa nopeisiin muutoksiin ja tarpeisiin. Vastuullesi kuuluvat mm. viestinnän ja markkinoinnin yhteiset konseptit, joita saatetaan tarvita välillä pikaisellakin aikataululla. Olet keskeisessä yhteistyösuhteessa ketjujen sekä kaikkien alueosuuskauppojemme kanssa. Pääset siis vaikuttamaan uusiin konsepteihin ideointivaiheesta toteutukseen saakka. Sisäisten sidosryhmiemme lisäksi olet tärkeä lenkki työskennellessämme ulkoisten yhteistyökumppaniemme, kuten mainos- ja mediatoimistojen kanssa. 

Mitä tässä tehtävässä menestyminen edellyttää? 

Ennen kaikkea haemme tähän tehtävään visionääriä, jolla on näkemyksiä, joita tuottaa näkyväksi myös itse. Käsien saveen työntäminen ei ole siis sinulle ongelma, vaan innostavaa pitkäjänteisemmän suunnittelun rinnalla. Uteliaisuus ja rohkeus sekä tiimipelaajan luonne vievät sinut pitkälle. 

Lisäksi… 

Mitä voimme sinulle tarjota? 

S-brändin tiimissä sinulla on todellinen näköalapaikka koko S-ryhmän tekemiseen. Pääset hyödyntämään uusien ideoidesi konseptoinnissa laajaa ymmärrystä S-ryhmästä sekä saat nähdä konkreettisesti toteutuksesi esimerkiksi lähimmässä Prismassasi. Kun onnistut työssäsi, sen positiiviset vaikutukset näkyvät kaikkialla S-ryhmässä: työnantajamielikuvassa, vastuullisuudessa ja asiakasomistajaohjelmamme lojaliteetissa. Pääset mukaan uudistuvan konseptin luomiseen uudessa tehtävässä: monessa asiassa vain mielikuvituksesi on rajana! Lisäksi saat olla mukana viemässä S-brändiä ajankohtaisemmaksi nyt ja tulevaisuudessa, pääset esimerkiksi kehittämään vihreän kortin omistamista entistä houkuttelevammaksi myös nuorten keskuudessa. Sinulla on mahdollisuus hybridityöhön ja lisäksi aktiivinen SOK Media ympärilläsi toimistollamme Vallilan Ässäkeskuksella. Eikä kannata unohtaa loistavia henkilöstöetujamme ! 

Kiinnostuitko? 

Jos kyllä, niin laita meille hakemus! Hakuaikaa on su 8.1. saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, älä siis suotta odota viime hetkeen. Tehtävästä lisätietoja antaa S-brändin markkinointipäällikkö Niina Käkelä, hänet saa parhaiten kiinni sähköpostitse niina.kakela@sok.fi tai puhelimitse (p. 040 7219656) ma 2.1. klo 11-13 tai ti 3.1. klo 14-15. 

S-ryhmän osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, eli tuttavallisemmin SOK, tuottaa S-ryhmän yrityksille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita sekä vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee noin 2000 asiantuntijaa vaativissa liiketoiminnan kehitystehtävissä, IT:n, digikehityksen ja muotoilun parissa, taloushallinnossa, kiinteistö- ja energiatehokkuusalalla, HR:ssä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa. 

Hae paikkaa.